Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ γεμίζει το Mediterranean Cosmos με αρκούδες και λύκους με την υποστήριξη της Reprotime

Από το ww.arcturos.gr
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στα δάση και στα βουνά και επισκέπτεται το Mediterranean Cosmos.

Η γηραιότερη αρκούδα της Ευρώπης, ένας περήφανος λύκος, μία πανοραμική άποψη του Νυμφαίου την ώρα που δύει ο ήλιος, δασικά μονοπάτια, μία από τις εικόνες που οδήγησαν στην απαγόρευση των τσίρκων με ζώα, το πολύχρωμο δάσος της Ροδόπης, αλπικές λίμνες του Γράμμου, χιονισμένες κορυφές, μια σύλληψη αρκούδας για ραδιοπαρακολούθηση και άλλες αδημοσίευτες εικόνες είναι μερικές μόνο από τις 20 φωτογραφίες της έκθεσης μέσα από τις οποίες ξετυλίγεται το κουβάρι της 20ετούς δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.


Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους διαδρόμους του και να απολαύσουν βόλτες στα βουνά και στα δάση που αποτελούν το χώρο δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Γιγάντιες αρκούδες, λύκοι και ελληνικοί ποιμενικοί σκύλοι κατεβαίνουν απ΄ τα βουνά και θα σας κρατούν συντροφιά κατά την επίσκεψή σας στο Mediterranean Cosmos.

Η εταιρία REPROTIME ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας υποστηρίζει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στην εκτύπωση των εικόνων φύσης και άγριας ζωής, με διαδικασίες και υλικά Eco-Print φιλικά προς το περιβάλλον.


Επιπλέον στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν άλλη μια άποψη της έκθεσης φωτογραφίας. Πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του κοινού με την πεποίθηση ότι η άγρια ζωή είναι κομμάτι της ζωής μας.

info
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 20 ΕΤΩΝ 
10 Νοεμβρίου-30 Δεκεμβρίου


Σχόλια