11 ψυχικά σημάδια ότι κάποιος σας σκέφτεται

Από το awakengr.com / 
Μάγεια Τ.
Είναι δυνατόν να ξέρετε μέσω των ψυχικών σημαδιών αν κάποιος σας σκέφτεται; Πολύ πιθανό!

Είχατε ποτέ αυτή την παρότρυνση ενώ απολαμβάνετε στιγμές μοναξιάς ή ενώ ήσασταν απορροφημένοι στην δουλειά, ότι πρέπει να δείτε κάποιον ή ακόμα είχατε αυτή τη σκέψη γι αυτόν και δεν μπορείτε να την βγάλετε από το μυαλό σας;

Όλοι έχουμε αυτές τις περίεργες στιγμές που δεν μπορούμε να τις κατανοήσουμε καθώς συμβαίνουν, ειδικά αν αυτό το άτομο είναι κάποιος που έχετε να μιλήσετε ή να σκεφτείτε για πολύ καιρό, ή κάποια παλιά σχέση που νομίζατε ότι ξεπεράσατε αλλά βρίσκετε πως επιστρέφει ξανά στο μυαλό σας έντονα.

Πιθανώς μετά από αυτά τα περιστατικά, επικοινωνήσατε ή συναντήσατε αυτό το άτομο και συνειδητοποιήσατε πως σας σκεφτόταν και αυτός ίσως ακόμα και την ίδια στιγμή με εσάς.

Νιώθουμε σε τέτοιες στιγμές σαν να έχουμε κάποιες ψυχικές ικανότητες. Λοιπόν, αυτό δεν είναι εντελώς λανθασμένο. Όλοι έχουμε μια ικανότητα που λέγεται «καθαρή αντιληπτική ενσυναίσθηση», η οποία μας επιτρέπει να αισθανόμαστε τη συναισθηματική κατάσταση των άλλων ανθρώπων, ειδικά με αυτούς που είμαστε, ή ήμασταν, πολύ συνδεδεμένοι. Αυτό συμβαίνει τηλεπαθητικά, χωρίς να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας, ακόμα και από εκατοντάδες ή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Είναι μια κατάσταση συναισθηματικής επικοινωνίας.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως όλοι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με αυτή την ικανότητα και με μερικά σημάδια να πούμε αν είμαστε στο μυαλό κάποιου. Και, με ανώτερο επίπεδο νοημοσύνης και επαφής με τον εαυτό μας αυτή η ικανότητα μπορεί να ενισχυθεί.

Εδώ είναι έντεκα ψυχικά σημάδια ότι κάποιος σας σκέφτεται
1. Νιώθετε απροσδόκητα συναισθήματα
Είστε έξω με φίλους, γελάτε, λέτε ανέκδοτα ή ακόμα είστε χαμένοι στην ευφορία ενός κλαμπ και τότε ξαφνικά αυτό το κύμα θλίψης ή φόβου έρχεται κατά πάνω σας από το πουθενά. Είναι πολύ πιθανό να είστε στο μυαλό κάποιου εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να ισχύει αν αρχίσετε να σκέφτεστε κάποιον την ίδια στιγμή.

2. Έχετε μια ξαφνική φαγούρα σε ένα από τα μάτια σας
Φυσικά, αν έχετε κάποια αλλεργία ή κάποια συγκεκριμένη αρρώστια σε αυτό το μάτι, μπορείτε το αποκλείσετε ως σημάδι. Αλλά αν δεν έχετε και ξαφνικά έχετε έντονη φαγούρα σε ένα από τα μάτια σας, αυτό είναι ξανά ένα σημάδι πως είστε στο μυαλό κάποιου. Αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μάτι στο οποίο έχετε την φαγούρα προσδιορίζει το αν κάποιος κάνει θετικές ή αρνητικές σκέψεις για εσάς και διαφέρει για τους άντρες και για τις γυναίκες.

Για παράδειγμα, αν ένας άντρας έχει αυτό το σημάδι στο δεξί του μάτι, τότε εγκωμιάζεται από κάποιον, ενώ το αριστερό δείχνει πως κάποιος δεν είναι τόσο ευχαριστημένος μαζί του. Το αντίστροφο ισχύει για τις γυναίκες.

3. Δυσφορία στο γεύμα
Αν τρώτε μόνοι σας και τότε ξαφνικά αρχίζετε να πνίγεστε, να βήχετε ή ακόμα να νιώθετε πως το φαγητό δε θα περάσει ομαλά μέσα από τον λαιμό σας, αυτό γίνεται πιθανώς επειδή το υποσυνείδητο μυαλό δημιουργεί την ένταση. Αυτή η ένταση είναι ένα από τα σημάδια.

4. Βρίσκετε λευκά φτερά
Αν χάσατε κάποιον αγαπημένο με τον οποίο ήσασταν πολύ κοντά, το να βρείτε ένα λευκό φτερό στον δρόμο είναι ένα σημάδι πως σας σκέφτεται από τον άλλον κόσμο. Αυτό λέγεται ότι έχει συμβεί σε πολλούς μετά από μια απώλεια.

5. Όταν σας καίνε τα μάγουλα
Αυτό είναι πιθανώς από τα πιο διακριτικά ψυχικά σημάδια ότι κάποιος σας σκέφτεται. Αν νιώσετε ένα κάψιμο στα μάγουλα χωρίς να έχετε βρεθεί σε μια άβολη κατάσταση ή χωρίς να έχετε πυρετό, τότε πιθανώς σημαίνει πως κάποιος συζητά για εσάς. Έτσι, το κάψιμο στα μάγουλα είναι κατά κάποιον τρόπο σαν να σας χαστουκίζουν από μακριά.

6. Ξαφνικό φτέρνισμα
Το ξαφνικό και δυνατό φτέρνισμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια για πολλούς ανθρώπους. Σημαίνει πως κάποιος σας σκέφτεται και πιο συχνά δηλώνει ότι του λείπετε.

7. Όταν σας καίνε τα αυτιά
Ακόμα ένα σημάδι ότι κάποιος σας σκέφτεται ή ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας είναι όταν σας καίνε τα αυτιά. Είναι μια σπουδαία αίσθηση.

8. Λόξιγκας
Είναι ένα από τα αρνητικά σημάδια. Όταν έχετε λόξιγκα σημαίνει πως κάποιος παραπονιέται για εσάς, το οποίο συμπεριλαμβάνει και δράμα.

Ίσως κάποιος λέει ψέματα για να φανεί καλύτερος ο ίδιος. Αν έχετε λόξιγκα γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα μπορούσε να είναι αυτός που παραπονιέται.

9. Λαμβάνετε τηλεπαθητικά σημάδια
Οτιδήποτε γίνεται στον φυσικό κόσμο επίσης συμβαίνει και στον πνευματικό. Ξέρετε πως όλα έρχονται από μέσα.

Όλοι όσοι ξέρουμε συνδέονται μέσω ενεργειακών χορδών. Μπορείτε να γνωρίζετε πότε κάποιος σας σκέφτεται μέσω τηλεπαθητικής σύνδεσης ή μηνυμάτων.

Όταν έχετε μια ισχυρή σύνδεση με κάποιον μπορείτε να αναγνωρίσετε αν σας ψάχνει ή αν σας σκέφτεται.

Τα άτομα με ενσυναίσθηση συνήθως έχουν αυτή την σύνδεση εκ φύσεως. Μπορούν να αισθανθούν τα συναισθήματα των άλλων και ξέρουν τι ενέργεια έχει ο καθένας.

Αν είστε ενσυναισθητικοί και είστε σίγουροι πως κάποιος σας σκέφτεται τότε είστε κι εσείς στο μυαλό τους. Η ενέργεια συλλέχθηκε από τις αισθήσεις σας για να γνωρίζετε ότι προέκυψε αυτή η σκέψη.

10. Το αισθάνεστε στα όνειρα
Όταν ονειρεύεστε, ίσως δείτε αυτό το άτομο και τις πράξεις που κάνει. Μπορεί επίσης να δείτε χρώματα και αριθμούς που συνδέονται με αυτόν.

Πρέπει να μοιραστείτε το όνειρο μαζί του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα αναγνωρίσουν ότι σας σκέφτονταν.

11. Σωματικές αισθήσεις αποκαλύπτονται όταν κάποιος σας σκέφτεται
Έχει αποκαλυφθεί από πολλούς ότι η σωματική αίσθηση ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσαν να πουν ότι ο σύντροφος τους, τους σκεφτόταν.

Είτε νιώθετε ένα τρίψιμο στην πλάτη ή στο χέρι, ίσως ένα άγγιγμα στο μάγουλο ή απλώς μια αίσθηση ζεστασιάς.

Πολλοί άνθρωποι έχουν πει πως όταν δεν ήταν καλά ένιωθαν ένα ανέβασμα της ενέργειας ή μια συνολική αίσθηση που συνδεόταν με τον σύντροφο τους, ο οποίος τους παρηγορούσε όταν δεν ήταν εκεί.

Μπορείτε να νιώσετε σωματικές αισθήσεις, ψυχικά σημάδια και τηλεπαθητικά μηνύματα όταν κάποιος σας σκέφτεται. Είναι διασυνδεδεμένα.

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε κάποιες από αυτές τις αισθήσεις ίσως θελήσετε να σταματήσετε και να σκεφτείτε για μια στιγμή.

Σχόλια