Sediment Bruise, μετά το νέο EP, ταινία μικρού μήκους στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Μετά την ψηφιακή κυκλοφορία 
του καινούργιου ΕΡ των Sediment Bruise 'Heterentropy', ταυτόχρονα με το animated video clip για το track 'Methotrexate'. Οι Sediment Bruise την μουσική ταινία μικρού μήκους "Ετεροεντροπία", μια παραγωγή της ΜΑΝΙΚ FILMS σε σκηνοθεσία Μιχαήλ-Άγγελου Νικολαΐδη, την οποία αφιερώνουν στη μνήμη των θυμάτων της κρατικής δολοφονίας των Τεμπών! 

Οι Sediment Bruise μας ενημερώνουν.

9 μήνες... 
9 μήνες από τότε που η ζωή μας άλλαξε... 9 μήνες από τότε που έγινε αυτό που θεωρούσαμε απίθανο να γίνει... 9 μήνες από τότε που η χρόνια κρατική ολιγωρία και διαφθορά μας στέρησαν τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας, την οικογένεια μας, μετατρέποντας τους σε θύματα μιας κρατικής δολοφονίας (ναι, αυτής των Τεμπών) που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ!

Αυτή τη σημαδιακή ημέρα διαλέξαμε για να σας παρουσιάσουμε ως σύνολο (όπως
δηλαδή προέβλεπε το αρχικό concept), την Ετεροεντροπία, μια μουσική ταινία μικρού μήκους, ένα ταξίδι από τον θυμό, την θλίψη, την απόγνωση, το τέλος, στο ενδιάμεσο, στην ανυποληψία, στην πτώση, στην σύγκρουση, που οδηγεί στην αφύπνιση, στον αγώνα για αλλαγή, στην ελπίδα...


“Art Imitating Life or Life Imitating Art? είχε αναρωτηθεί ο Oscar Wilde παραφράζοντας τηνγνωστή ρήση του Πλάτωνα. Δύσκολο να απαντηθεί. Ένα όμως είναι το σίγουρο. Ότι η τέχνη είναι εδώ για να δίνει νόημα στη ζωή, να μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε παράτις αντιξοότητες, να μας εμπνέει την ελπίδα να ονειρευόμαστε και να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον!”

Μιχαήλ-Άγγελος Νικολαΐδης
Σκηνοθέτης ‘Heterentropy’



Δείτε επίσης

Σχόλια