Βουλή: Ανακοινώθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών

Από το lifo.gr / Φωτ.: Eurokinissi
Στη δημοσιότητα βρίσκονται από τις 10 το πρωί σήμερα τα πόθεν έσχες των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των υπεύθυνων οικονομικών των κομμάτων, δημάρχων και περιφερειαρχών για το 2022.
Σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή έχουν υποβληθεί 1.034 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τα πόθεν έσχεν που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις που θα δημοσιευτούν δεν περιλαμβάνονται οι δηλώσεις των νεοεισερχόμενων βουλευτών της Βουλής, όπως αυτή έχει προκύψει μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Επομένως, στη λίστα δεν εμφανίζονται οι Βασίλης Στίγκας, Δημήτρης Νατσιός αλλά ούτε και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε εδώ τα πόθεν έσχες των 1.034 πολιτικών
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου
Δείτε εδώ το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπογραμμίζεται από την Επιτροπή πως επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Υπογραμμίζεται, πως σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με το Νόμο δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων (παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003 - στο εξής Ν.5026/2023).

Σχόλια