Το σπίτι βαρέλι που έρχεται στο χώρο σου, κοιμίζει 6 άτομα και το εσωτερικό του έχει όλες τις ανέσεις

Από το filoitexnisfilosofias.com
Το υπέροχο εσωτερικό από το πρώτο σπίτι σε σχήμα βαρελιού που κατασκευάστηκε στην Καλαμπάκα κι εντυπωσιάζει!
Σπίτι σε σχήμα βαρελιού: Πρόκειται για μία ιδέα, η οποία δημιουργήθηκε από μία πρόκληση. Τελικά υλοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια.
Advertisement

Μάλιστα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων. Πρόκειται για μία κατασκευή από σπίτι – βαρέλι, η οποία ανήκει στον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος είναι ξυλουργός και το βέβαιο είναι πως η κατασκευή του ανήκει στα πιο περίεργα σπίτια του κόσμου.
Το barell house είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από ξύλο, με δυνατότητα φιλοξενίας έως 6 άτομα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξύλινο σπιτάκι σε σχήμα βαρελιού με όλες τις ανέσεις.

Περιλαμβάνει: Κουζίνα – Μπάνιο – Υπνοδωμάτιο – 2 Καναπέδες – Αποθηκευτικό χώρο – TV – AirCondition – Δυνατότητα τοποθέτησης ξύλινης πέργκολας, ενώ έχει προδιαγραφές για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ.


Σπίτι σε σχήμα βαρελιού: Το μέγεθος από το σπίτι
«Το μέγεθος της κατασκευής προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ειδικότερα το πρωτότυπο σχέδιο έχει διαστάσεις 7,2 Χ 3,5 μέτρα , 3,85 ύψος και 4,2 η στέγη» αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου και συμπληρώνει

«Το πλάτος παραμένει 3,5 μέτρα σε όλες τις κατασκευές για να μπορεί να τοποθετηθεί ολόκληρη σε μεταφορικό μέσο και το μήκος ξεκινάει από 5,5 μέτρα και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Βέβαια για να είναι πιο λειτουργικό μπορεί να κατασκευαστεί ένα διπλό Barrelhouse με τοποθέτηση εξωτερικής ξύλινης καμπίνας που να ενώνει τα δύο σπίτια είτε κατά σειρά το ένα πίσω από το άλλο, είτε δίπλα, δίπλα. Αυτό τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη».Δεν είναι τέλειο;
Σπίτι σε σχήμα βαρελιού: Η παράδοση
Από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της , καθώς και τοποθέτηση στο οικόπεδο χρειάζονται 3 μήνες. Όταν τοποθετηθεί στο οικόπεδο το Barrelhouse είναι έτοιμο για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Σχόλια