Το τεστ της ερήμου θα αποκαλύψει πολλά για σένα

Από το jenny.gr / 01.2023
Έρχεται να φέρει στο φως πολλές αλήθειες για τη ζωή σου
Τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρατκήρα μας αλλά και για τις σχέσεις μας με τους άλλους. Δείχνουν άγνωστες πτυχές του εαυτού μας και μας φέρνουν σε επαφή με το υποσυνείδητο μας με τρόπο που μας ξαφνιάζει.

Το παρακάτω έρχεται να αποκαλύψει πολλά για σένα. Για τις σχέσεις σου, τους φόβους και τις ελπίδες σου για το μέλλον αλλά και για τη συγκεκριμένη φάση που διανύεις στη ζωή σου.

Ας ξεκινήσουμε! Βρίσκεσαι σε μία έρημο. Τί ώρα είναι και τί καιρό κάνει; Αντέχεις τη θερμοκρασία ή όχι; Όσο προχωράς στην έρημο, συναντάς μπροστά σου ένα κουτί. Πώς είναι; Το ανοίγεις και αν ναι, τί έχει μέσα; Το κάνεις κάτι ή το παίρνεις μαζί σου; Αργότερα συναντάς ένα άλογο. Πώς είναι αυτό; Σε πλησιάζει και αν ναι πώς σου συμπεριφέρεται; Φεύγοντας το άλογο έρχεται μαζί σου ή φεύγεις μόνος; Τέλος καθώς συνεχίζεις να προχωράς συναντάς μπροστά σου έναν τοίχο. Πώς είναι αυτός ψηλός ή κοντός; Μπορείς να σκαρφαλώσεις; Αν μπορείς το κάνεις τελικά και αν ναι τι βλέπεις πίσω από τον τοίχο;

Η ερμηνεία των απαντήσεων
Η ώρα και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην έρημο αντιπροσωπεύουν το στάδιο της ζωής, στο οποίο πιστεύεις ότι βρίσκεσαι. Αν ο καιρός είναι καλός, βρίσκεσαι σε ένα καλό στάδιο της ζωής σου, ενώ αν επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία που δεν αντέχεις πιθανόν να μην είσαι τόσο ευχαριστημένος με την τροπή που έχει πάρει η ζωή σου σε αυτό το στάδιο.

Το κουτί αντιπροσωπεύει τον εαυτό σου. Το πώς φαντάζεσαι το κουτί δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου, για παράδειγμα αν είναι πολύ καλά κλεισμένο είσαι «κλειστός» άνθρωπος ενώ αν είναι διάφανο, είσαι πολύ εξωστρεφής. Επιπλέον, αν το κουτί είναι μεγάλο είναι ένδειξη εγωισμού ενώ αν είναι μικρό και χωράει ακόμα και στην τσέπη σου, φαίνεται να είσαι πιο βολικός άνθρωπος. Αν ανοίξεις το κουτί και να το πάρεις μαζί σου φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος που επιδιώκει να ψάχνει τον εαυτό του ενώ αν δεν το πάρεις μαζί σου δείχνεις να μην σε ενδιαφέρει να ψάξεις τον εαυτό σου.

Το άλογο αντιπροσωπεύει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές. Το αν και το πώς πλησιάζεις το άλογο φανερώνει το κατά πόσο είσαι δεκτικός στις σχέσεις ή φοβάσαι τις δεσμεύσεις. Αν τελικά φεύγεις μαζί με το άλογο δείχνεις να θεωρείς πολύ σημαντική μία σχέση στη ζωή σου.

Ο τοίχος αντιπροσωπεύει τα εμπόδια στη ζωή σου και πώς τα αντιμετωπίζεις. Αν ο τοίχος είναι ψηλός και επιβλητικός δείχνεις να φοβάσαι τα εμπόδια της ζωής και να τα θεωρείς ανυπέρβλητα. Αν ψάχνεις τρόπο να σκαρφαλώσεις στον τοίχο δείχνεις αισιόδοξος ενώ αν σε βοηθά το άλογο να σκαρφαλώσεις φαίνεται ότι προτιμάς να στηρίζεσαι στις σχέσεις σου και τις βλέπεις σαν σανίδα σωτηρίας. Αν πάλι πρόκειται για έναν μικρό τοίχο δείχνεις ατρόμητος μπροστά στα εμπόδια της ζωής.

Αυτό που βλέπεις πίσω από τον τοίχο αν σκαρφαλώσεις σχετίζεται με την οπτική με την οποία βλέπεις το μέλλον σου. Αν το τοπίο που αντικρίζεις είναι όμορφο και γαλήνιο τότε δείχνεις αισιόδοξος για το μέλλον σου ενώ αν δεις ένα επικίνδυνο τοπίο όπως για παράδειγμα μια ζούγκλα τότε δείχνεις να μην μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα τα εμπόδια και να βλέπεις παραπάνω εμπόδια απ' όσα υπάρχουν. Γενικά ότι βλέπεις πίσω από τον τοίχο φανερώνουν τους φόβους και τις ελπίδες σου για το μέλλον και όλα όσα επιθυμείς να γίνουν στη ζωή σου.

Σχόλια