Σε Μ.ΠΟ.Γ.Δ.Α.Ν.ΟΣ. αλλάζει το όνομα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Από το tokoulouri.com
Σε ριζική αλλαγή πολιτικής και όχι μόνο ταυτότητας προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τέως δημοσιογράφος, τηλεπερσόνα, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανεξάρτητος βουλευτής, συνιδρυτής της Εθνικής Συμμαχίας και τέλος ιδρυτής του πολιτικού σχηματισμού ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. μαζί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, έως ότου η τελευταία αποχωρήσει για να ιδρύσει το δικό της κόμμα εν ονόματι ΠΑΤΡΙΔΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κ. Μπογδάνος έχει κινήσει ήδη τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσει την ονομασία Μ.ΠΟ.Γ.Δ.Α.Ν.ΟΣ. - εκ του Μοναδικός ΠΟλιτικός Για Δυναμική Αλλαγή Νου ΟΣονούπω - και απαιτεί από όλους να τον αποκαλούν έτσι από τούδε και στο εξής.

Στην αίτηση αλλαγής επιθέτου που κατέθεσε στο αρμόδιο τμήμα του οικείου Δήμου του, ο βουλευτής επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους αλλά και την ανάγκη αναγέννησης του ιδίου ως άτομο προκειμένου να ανασυσταθεί από τις στάχτες της η πατριωτική παράταξη και να βρεθεί η δύναμη για την αλλαγή του νου. Μάλιστα, στην αίτηση διευκρινίζεται πως η ονομασία Μ.ΠΟ.Γ.Δ.Α.Ν.ΟΣ. προορίζεται για χρήση μόνο στον προφορικό λόγο, μιας και στον γραπτό αναγράφεται απλώς και μόνο με το σύμβολο .

Όπως επιτάσσει η διαδικασία, η περίληψη και το σκεπτικό της αίτησης αλλαγής επωνύμου θα δημοσιευθούν σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας, κατά πάσα πιθανότητα στην «Καθημερινή». Η αρμόδια αρχή θα αποφανθεί για το αίτημα του Κ. Μπογδάνου (ή ) αφού συμπληρωθεί χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, κατά το οποίο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις του.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει με νεότερα μετά το πέρας των δύο εβδομάδων, ενώ δεν προτίθεται από την πλευρά του να φέρει ουδεμία αντίρρηση.

Σχόλια