Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #10.22

27.10.2022
Ανακαλύφθηκε νέα αρχαία τοιχογραφία εν έτη 2022. Για τρομερή ανακάλυψη κάνουν λόγο αρχαιολόγοι!!!! !

26.10.2022
22.10.2022
Το μεσημέρι που τρώγαμε και κουβεντιάζαμε για την συναυλία που με πήγε τον ευχαρίστησα. "Γιατί;" με ρώτησε, "εσύ με πήγες" απάντησε. Σε πήγα γιατί εσύ το κίνησες όλο αυτό, σε πήγα που με πήγες.
Όλοι μαζί κάνουμε τα πράγματα, συλλογικά από έναν και πάνω.
Να ' μάστε καλά να ζούμε, να δημιουργούμε και να θυμόμαστε!!!! !
~ ~ ~ ~ ~
Καλή η συναυλία αλλά μπράβο που ανέβασαν στην σκηνή ανθρώπους για να μιλήσουν για την απεργία στην Μαλαματίνα,. Όχι γιατί έπινα παλιά Μαλαματίνα, αλλά γιατί οι άνθρωποι που χάνουν τις δουλειές τους είναι και ροκ είναι και ποπ είναι και του λαϊκού είναι και του έντεχνου είναι και χιπ χοπ είναι και μέταλ. Είναι άνθρωποι δηλαδή που έχουν ανάγκη την δουλειά τους για να ζήσουν.
Για αυτό μπράβο στον Λεξ!!!! !
~ ~ ~ ~ ~
Δεν ξέρω αν είναι φαινόμενο όπως λένε της hip hop σκηνής, ξέρω ότι έχει ρεύμα, ξέρω ότι αρέσει πολύ, ξέρω ότι γράφει αισθητικά σκληρά. Ξέρω γιατί τον είδα απόψε και μ' άρεσε πιο πολύ απ' ότι περίμενα. Δεν γεμίζεις (λίγο ήθελε) το Καυτανζόγλειο αν δεν έχεις να πεις και να δώσεις πράγματα. Διαφορετικές ηλικίες με τις πιο νεαρές να είναι οι περισσότερες.
Μπράβο του και καλή συνέχεια!!!! ! Στον Αλέξη Λαναρά αναφέρομαι ή Λεξ.... .


15.10.2022
12.10.2022
Το πως μεγαλώνουμε είναι ένας απίστευτος συσχετισμός και συνδυασμός, μπορείς να το πεις και συσχετισμό συνδυασμών. Διάφορα και διαφορετικά που μας πλάθουν και μας καθορίζουν. Το λες και θαύμα αυτό.... .
"Νομίζω" πως ποτέ δεν θα παίξω Μαζωνάκη, όχι όμως τώρα!!!! !
07.10.2022
Το λες και φορτιστή για πολλούς συνανθρώπους μας. Σήμερα το πρωί στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, συνάντησα ίσως τον πιο ανθρώπινο πωλητή μέχρι τώρα.
Περιοδικό δρόμου Shedia κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης το τεύχος #104.
Κοστίζει 4 ευρώ και τα 2,50 πηγαίνουν στον πωλητή.
02.10.2022
Πριν 6 χρόνια σαν σήμερα η τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή στον 4ο Ξε-σκουριά-ζω στην Μεγάλη Παναγιά, μετά από 4 χρόνια απουσίας ξανά σήμερα στον 9ο Ξε Σκουριά Ζω .
Όμορφος, δύσκολος, δροσερός (το έσωσε ο αέρας) αγώνας, λίγος ο κόσμος σε σχέση με τον σκοπό που γίνεται ο αγώνας.
Του χρόνου το 10 το καλό!!!! !


Σχόλια