Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #09.22

30.09.22
Νομίζω ότι όσοι τρέχουμε ή πολλοί από εμάς έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ένα Σπάρταθλο.

Παρακολουθώντας όλη την μέρα σήμερα την πορεία του Ζησιμοπούλου που όπως διάβασα τον έστειλαν αλλού και από 2η θέση πήγε 12η με 30'plus πίσω και άγνωστο με την ψυχολογία που. Δεν μπορείς/ώ να μην στέλνεις/ω όση πιο πολύ θετική ενέργεια μπορώ.
Πριν λίγο ήταν 2ος με 9' πίσω απ' τον πρώτο με περίπου 100 χιλιόμετρα ακόμα μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω αν πάει ή αν πήγαινε για ρεκόρ, δεν ξέρω αν φτάσει πρώτος το πρωί, ή αν φτάσει γενικά.
Όμως δεν μπορείς να μην δεν το ζεις όλο αυτό, να μην δεν το "ζηλεύεις", να μην δεν το χαίρεσαι όλο αυτό!!!! ! Αυτή την ενέργεια που έχει και βγάζει!!!! !
28.09.22
Δεν τρολάρω, τον βλέπω στην φωτογραφία και πραγματικά τον λυπάμαι. Έχω βαθιά πίστη ότι έχει κακοποιηθεί πάρα πολύ ως παιδί και έγινε αυτός ο σκατοχαρακτήρας – υπάνθρωπος που είναι. Σαν ψηφοδέλτιο σχολικών εκλογών γ' - δ' δημοτικού, αυτό που κρατά.
Πιο πολύ όμως πονάω για όλους αυτούς που πόνεσαν και θα πονάν για όλη τους την ζωή από την δική του συναισθηματική ανεπάρκεια, για όλους αυτούς που πόνεσαν, πονούν και πέθαναν.


27.09.22
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Πονάμε και στεναχωριόμαστε όταν πεθαίνουν επώνυμοι που μεγαλώσαμε μαζί τους μέσα από το έργο τους. Όμως ''φεύγουν'' και άλλοι ''λιγότερο επώνυμοι'' που γνωριζόμαστε περισσότερο ή λιγότερο, απ' έξω ή απ' το διαδίκτυο με κοινές ζωές.
Με τον Αριστείδη δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά, γίναμε φίλοι στο f/b το διάστημα που ήμουν στον 1055rock και άκουγε τις εκπομπές.
Από τότε ανταλλάσσαμε κατά καιρούς σκέψεις απλές, ανθρώπινες, κοινές.... . της ζωής.
Θυμάμαι μια φορά που μου 'χε γράψει για μια μπόρα που έφαγε με την μηχανή με τον γιο του μαζί. Πόσο ζεστασιά έβγαζε αυτή η περιγραφή, αυτή η εμπειρία.
Η σημερινή εκπομπή στο ThessRadio στις 18:00 είναι αφιερωμένη στον Aristides Apostolou και στις σχέσεις που υπάρχουν όπως.... .
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα υπαρκτά, φανταστικά ή θεϊκά είναι εντελώς τυχαία.
25.09.22
Πολύ καλή η ιδέα του συγκεκριμένου βιβλίου, όμως αλίμονο σε όλους εμάς που μεγαλώνουμε, θέλουμε γυαλιά, και το μέγεθος της γραμματοσειράς μας κάνει να νομίζουμε ότι απ'την στιγμή που κρατάμε το βιβλίο στα χέρια, μέχρι να το ανοίξουμε πέρασαν 20-30 χρόνια.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Θήτα όπως Ήττα, όπως Ιράν.... .
20.09.22
Κουτές σκέψεις.... .

17.09.22

13.09.22


10.09.22

09.09.22
07.09.22
Η Φαίδρα λαμπερή σε άλλη μορφή ζωής όπως είχε πει ο Χρόνης Μίσσιος!!!! !
06.09.22
Ξεχνάμε τα αυτονόητα πολλές φορές, πάντα λέω ότι διαβάζοντας στις διακοπές ένα παραμύθι που απευθύνεται στα παιδιά ενσωματώνεσαι περισσότερα στο παιδικό ανέμελο καλοκαιρινό κλίμα.
Ξεκίνησα στις διακοπές, ολοκλήρωσα στην επιστροφή, αγρίεψα και πόνεσα κατά την ανάγνωση.
Πολύ καλή πρόταση για σκέψη, εξαιρετικός Τριβιζάς.
02.09.22
Νέο σήμα
04.09.22
Πήρε και μας πάει χρόνια χρόνια τώρα, μέχρι την τελευταία μπουκιά κάθε φορά!!!! !


02.09.22
Και επειδή δεν έχει μόνο σκουπίδια η μέρα.
Όλη μέρα σήμερα το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 - #defteroprogramma με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου απ' τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, μεταδίδει μουσική και βιογραφικά στοιχεία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη από τον ίδιο.


Σχόλια