Παίρνετε στα σοβαρά ή όχι, τις σχέσεις σας; Το πρώτο που θα δείτε στην εικόνα, αποκαλύπτει ακριβώς αυτό

Από το jenny.gr
Τι παρατήρησες πρώτο;
Οι εικόνες, οι οπτικές ψευδαισθήσεις και τα ψυχολογικά τεστ αποκαλύπτουν πολλά για τη σχέση με τους γύρω μας αλλά και για την προσωπικότητά μας. Αυτό που σε χαρακτηρίζει περισσότερο, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα.

Κάθε ψυχολογικό τεστ υποσυνείδητα εκφράζει κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό για εμάς. Η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δείξει τον δρόμο στο να ανακαλύψεις περισσότερο τον εαυτό σου και άγνωστες πτυχές που φανερώνονται κυρίως μέσα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Η παραπάνω εικόνα είναι ικανή να αποκαλύψει αν παίρνεις στα σοβαρά ή όχι, τις σχέσεις που κάνεις στη ζωή σου. Τι βλέπεις λοιπόν πρώτο παρακάτω;

Αν είδες πρώτα:
1. Ένα ζευγάρι
Αν πρώτα παρατήρησες ένα ζευγάρι, τότε παίρνεις πολύ σοβαρά κάθε σχέση που κάνεις στη ζωή σου. Βάζεις πάντα σε προτεραιότητα τις ανάγκες των αγαπημένων σου και δείχνεις απόλυτη αφοσίωση. Αυτό όμως πολλές φορές λειτουργεί εις βάρος σου οπότε καλό είναι να θέτεις όρια όπου και όταν χρειάζεται.
2. Μια έκρηξη
Αν πρώτα είδες την έκρηξη που φαίνεται στην εικόνα, δεν σου αρέσουν τα ρίσκα και αισθάνεσαι απειλή πολύ εύκολα. Δεν σου αρέσει να κάνεις πράγματα χωρίς να γνωρίζεις από την αρχή το αποτέλεσμα και αλλάζεις γρήγορα γνώμη. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εμπιστευτεί τον άλλον οπότε δυσκολεύεσαι να πάρεις στα σοβαρά τη σχέση σου και αυτό δημιουργεί ένα αγεφύρωτο χάσμα στη μεταξύ σας επικοινωνία.

Σχόλια