Αυτονόητο!!!! !

Από το f/b fractalart τίτλος ανάρτησης keeplife
Το τυπάκι που είχε πει: ''Είμαι τεμπέλης, είναι απλό, δεν θέλω να κάνω τίποτα. Με τον στίβο το παλεύω, επειδή μου αρέσει. Σε ό,τι μου αρέσει, δεν είμαι τόσο τεμπέλης. Δεν θα μαγειρέψω, θα παραγγείλω. Δεν θα φτιάξω καφέ, μπορεί να παραγγείλω. Όταν μου πουν τα παιδιά να βγούμε, να πάμε κάποια βόλτα, θα τους πω βαριέμαι.'' Και πως σέβεται όλα τα επαγγέλματα γενικά, πως δεν θεωρεί ότι αυτό που κάνει είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με κάποιον που δουλεύει οκτάωρο στην οικοδομή, ο τύπος που είπε πως: ''Αυτό που κάνει ένας οικοδόμος ίσως είναι πιο δύσκολο από αυτό που κάνω εγώ, άρα γιατί να το παίξω κάποιος; Ο κολλητός μου δουλεύει σε φούρνο, στα Γρεβενά. Ξέρω ότι είναι δύσκολη δουλειά, όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Σέβομαι όποιον προσπαθεί και δεν θέλω να το παίξω ιστορία'', το αγόρι που κατά τη διεξαγωγή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναγνώρισε την Χάικε Ντρέσλερ, αθλήτρια υψηλού επιπέδου, που βρισκόταν εκεί ως εθελόντρια για να ισιώνει μόνο την άμμο στο σκάμμα μετά από τις προσπάθειες των αθλητών, ο τύπος που έτρεξε και τη φίλησε, πήρε χθες το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Το ασημένιο, όχι το χρυσό. Και γύρισε και δήλωσε: "Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα καλό σερί και είναι κρίμα. Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. "

Είσαι χρυσός, ρε φίλε. Χρυσός. Και μόνο γι' αυτήν την αναγνώριση πως ο συναθλητής σου ήταν καλύτερος: "Δεν έπρεπε να κερδίσω. Θα ήταν ντροπή."

Στη φωτογραφία, ο αθλητής υψηλών διακρίσεων, Μίλτος Τεντόγλου με την Χάικε Ντρέσλερ, μεγάλη μορφή του στίβου, που σ' ένα πρωτάθλημα, απλά, ίσιωνε εθελοντικά το σκάμμα.

Σχόλια