Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #06.22

29.06.22
Πάνω στην διαδικασία και την χαρά της διάσωσης δεν έγινε όλη η καταγραφή. Κοντά στην βάση μου υπάρχει μια τρύπα όπου παλιά μάζευαν νερό για το πότισμα των ζώων. Τώρα πια πέφτουν μέσα χελώνες ή σκαντζόχοιροι άλλοτε τους προλαβαίνω πριν πεθάνουν κι άλλοτε όχι, είχα πολλά χρόνια να βρω κάποιο ζωάκια μέσα, έγινε πριν λίγο καθώς γύριζα από ένα σύντομο μεσημεριανό τρέξιμο. Πάντα περνώ τα καλοκαίρια απ'την τρύπα όταν βγαίνω στο βουνό. Μεγάλη χαρά σήμερα!!!! ! keep life !!!! !
https://www.facebook.com/VagelisPsychogios/videos/1083356342537303
25.06.22

23.06.22
20.06.22
Μέρα που 'ταν του μπαμπά, τα δικά μας αγόρια έτσι μου ευχήθηκαν, με τον τρόπο του ο καθένας. Να 'μαστε καλά και αν το θελήσουν και το φτιάξουν και οι ίδιοι, να τους το ευχηθούν μια μέρα!!!! !
18.06.22
Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε σώος, ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνισή του από την περιοχή του Πύργου.
'"""" "Ο ίδιος φαίνεται πως είχε επιλέξει το συγκεκριμένο σπίτι επειδή είχε πυκνή βλάστηση στον εξωτερικό του χώρο κι έτσι θα ήταν πιο εύκολο να μην εντοπιστούν τα ίχνη του."""' "
Σε αυτό τον οδήγησε η οργανωμένη ανθρώπινη κοινωνία μας. Να μας χαιρόμαστε.
~~~~~
Βλέπεις κάποια όνειρα και είναι σαν ζωντανά, τότε λες δεν είναι δυνατό, δεν υπάρχει. Απ' την άλλη ζεις πράγματα και δεν κατανοείς τι συμβαίνει, όταν το καταλαβαίνεις αυτό λες ζω. Είναι απίθανο, απίστευτο, άγνωστο στην σκέψη, στην φαντασία, στο όλο του, ζω την ζωή. Έγινε αυτό, πρώτο ταξίδι μεγάλο, μεταμεσονύχτιο με μηχανή μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες και με συνεπιβάτη τον γιο μου μαζί. Δεν λες δεν υπάρχει, λες υπάρχει και το ζω!!!! !
13.06.22
Μειωμένα αντανακλαστικά.
Προχθές το f/b εμφάνισε μια ανάμνηση πριν τρία χρόνια. Αναφερόμουν στο μαύρο της ΕΡΤ του Σαμαρά και στις εκλογές που έρχονταν με αντίστοιχα μαύρα που θα έρχονταν με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Μαζί με την ανάμνηση εμφανίστηκαν και σχόλια "φίλων" εδώ του f/b που ανέφεραν την κοροϊδία ΣΥΡΙΖΑ και το διαφορετικό της ελπίδας του Μητσοτάκη. Εδώ κολλάνε τα μειωμένα αντανακλαστικά μου, δεν κοινοποίησα ώστε να θυμηθούμε και τα σχόλια. Δεν πειράζει έχουμε φθηνή βενζίνη τουλάχιστον.... .

12.06.22
Ακούω πολύ ραδιόφωνο, τον συγκεκριμένο μετά από λίγη ακρόαση δεν τον άντεχα πάνω από 1'. Αρχικά μου έβγαινε η εικόνα του αισχρού αλλά τελικά έμεινε μέσα μου αυτή του πρόστυχου ως καθολική ύπαρξη, μορφή, οντότητα. Πόσο "τυρί" έτρωγαν όσοι τον άκουγαν πιστεύοντας τις "παπάντσες" του. Ο Θείος τον έλεγε ο Χατζηνικολάου που τώρα προβάλει στην Real ΤΙΣ αποκαλύψεις.... . Είδες ο Θείος; Ποιός Θείος; Θεός. Θεός ξεΘεός όλοι ταμείο γήινο κάνουμε.

Από το efsyn.gr 11-12-13.06.22 infonews

05.06.22
Η Φαίδρα ενάμιση χρόνο από την αναχώρησή της ακόμα στέλνει μηνύματα θεραπευτικά. Γύρω και πάνω στο τελευταίο της σπίτι έχει φυτρώσει σπαθόχορτο. Αυτό είναι το γλυκό μας κορίτσι με την θεραπευτική επαφή μαζί της. Όσοι δεν την γνώρισαν ήταν αυτή https://www.keeplife.gr/2020/12/blog-post_28.html?m=1



Σχόλια