Πρόσκληση συμμετοχής σε ομάδα

Χαιρετώ όλα τα μέλη της ομάδας
Είναι μια μακροσκελής αλλά εξαιρετικά σημαντική ανάρτηση, και ζητάω προσωπικά από όλους σας να συμμετέχετε!

Η ζωή η δική μας και των αγαπημένων μας, ενέχει πολλαπλούς κινδύνους, όχι μόνο γιατί εξιτάρει εμάς τους λάτρεις βουνού να κινούμαστε σε μια πλαγιά με μικρό ή μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά γιατί είναι πολύ πιθανό απλά να κινδυνεύσουμε να πνιγούμε σε μια παραλία στις διακοπές μας, να τραυματιστούμε σε ένα τροχαίο, ή έχουμε ένα καρδιακό επεισόδιο, αναπνευστικό, αλλεργίας και πολλά άλλα.

Από τη στιγμή που θα συμβεί το ατύχημα, ο χρόνος που θα χρειαστεί μέχρι να λάβουμε τις πρώτες βοήθειες, και να μεταφερθούμε σε ένα νοσοκομείο, πιθανότατα θα κρίνει και την ζωή μας.

Θα σας παρακαλέσω να συμμετέχετε όλοι στην ομάδα που δημιουργήθηκε στη μνήμη του Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου, που τόσο άδικα έφυγε μετά από ατύχημα που είχε στα Τζουμέρκα στις 30.01.2022.

Ο άδικος τρόπος που χάθηκε ο Ερμής, αιμορραγώντας στο βουνό από τις 13:00 έως τις 17:48, που τον σήκωσε το βίντσι του ελικοπτέρου που ήρθε στην Ήπειρο από τον Μαραθώνα, για να φτάσει στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων μετά τις 18:30, ανέδειξε με απόλυτο τρόπο τα τεράστια κενά στην επείγουσα εναέρια προστασία της ζωής στη χώρα μας!

Γίνεται λοιπόν μια υπερπροσπάθεια από την οικογένεια του Ερμή, και εμένα προσωπικά τον πατέρα του, ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα της εναέριας & άμεσης διάσωσης.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες, για να σωθούν οι επόμενες ζωές, που μπορεί να είναι η δική μας, ή ενός αγαπημένου μας προσώπου, του δικού σας παιδιού!

Κάθε ένα επιπλέον μέλος σε αυτή την ομάδα στο Facebook μετράει, καθώς και η ζωή μας λογίζεται ως "νούμερα" για τους ιθύνοντες, και μόνο μια μεγάλη και συντονισμένη πίεση μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα, σε μια τόσο σημαντική και "θανατηφόρα" ανυπαρξία του κράτους, και της ευθύνης απέναντι στους πολίτες του.

Τελειώνω τη μακροσκελή αλλά τόσο σημαντική ανάρτηση, εύχομαι να μην βιώσει κανείς άνθρωπος, κανείς πατέρας, καμία οικογένεια όσα μοιραία ακολούθησαν μετά το ατύχημα του γιου μου, και ανέδειξαν την ανυπαρξία μηχανισμού άμεσης διάσωσης, είτε λόγω μέσων, είτε λόγω ανίκανου προσωπικού διάσωσης.

Πατάμε ΟΛΟΙ εδώ, κοινοποιούμε & προσκαλούμε άλλους για να γιγαντωθεί αυτή η κίνηση, και να φέρει αποτέλεσμα, πριν χαθούν αμέτρητες ακόμη ζωές Α Δ Ι Κ Α

Σχόλια