Ειδική ομάδα με φυσοκάλαμα συγκροτεί το υπουργείο Υγείας για τους αρνητές των εμβολίων

Από το tovatraxi.com
Ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες οπλισμένες με φυσοκάλαμα που θα μπορούν να εμβολιάζουν από μακριά τους αντιεμβολιαστές συγκροτεί το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ειδική ομάδα του ΕΟΔΥ ήδη εκπαιδεύεται στη χρήση του φυσοκάλαμου από μέλη φυλής του Αμαζονίου που εδώ και μερικές μέρες έχουν φτάσει στη χώρα μας, προκειμένου να χορηγήσουν από απόσταση το εμβόλιο σε ανυποψίαστους αρνητές.

Σας προτείνουμε:
«Όσοι δηλώνουν ότι δεν θέλουν να εμβολιαστούν γιατί πιστεύουν ότι το τσιπάκι που έχει βάλει μέσα ο Μπιλ Γκέιτς θα τους ελέγχει σαν τηλεκατευθυνόμενα, η ομάδα θα τους εντοπίζει στο δρόμο και ‘φσσσστ’ με μια γρήγορη κίνηση θα εκσφενδονίζει το εμβόλιο που θα υπάρχει σε ειδικά τροποποιημένη βελόνα μέσα στο φυσοκάλαμο» αναφέρει πηγή του υπουργείου Υγείας.

Η διαρροή της είδησης έχει προκαλέσει την οργή των αντιεμβολιαστών που αρνούνται να επιτρέψουν στο παγκόσμιο εταιρικό λόμπι να τους παρακολουθεί μέσα από τα εμβόλια, με αποτέλεσμα να γράψουν εκατοντάδες οργισμένες αναρτήσεις μέσω κινητού Android και υπολογιστών Windows στο Facebook, καθώς οι εταιρείες αυτές είναι γνωστό ότι δεν παρακολουθούν κανέναν.

Σχόλια