Κοίτα στην γη.. Μαλώνουν!

Αφορμή για κάποιες σκέψεις που θα γράψω παρακάτω στάθηκε μια όχι και πολύ ασυνήθιστη είδηση που διάβασα το πρωί κάπου στο ίντερνετ.
Αφορά τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου σέ ένα γυμναστήριο στον Βόλο.
Για την ακρίβεια δεν ήταν τόσο ή ίδια ή είδηση, αλλά η αμηχανία που ένιωσα όταν τυχαία το μάτι μου έπεσε σέ ένα σχόλιο κάτω από αυτήν. (Δεν συνηθίζω να τα διαβάζω). Ήταν ακριβώς αυτό: Καλή ανοσία .. Με πολλά ακόμα χαχα να το πλαισιώνουν..

Πριν συνεχίσω όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

ΝΑΙ.. είμαι πλήρως εμβολιασμένος κάνοντας το μονοδοσικό τής J&J και πρόσφατα την αναμνηστική δόση της ίδιας εταιρείας όχι για κάποιον λόγο αλλά γιατί αυτό υπήρχε εδώ στην Σαντορίνη που μένω το τελευταίο διάστημα. (Αν για παράδειγμα εμένα στην Μόσχα προφανώς θα είχα κάνει το Sputnik)
ΟΧΙ ..δεν ξέρω με σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει κάποια παρενέργεια και ότι έπιασα τον παπά απ' τα @@.

ΝΑΙ.. Φοβάμαι και εγώ ένα καινούργιο χωρίς πολλές δοκιμές εμβόλιο, ίσως περισσότερο και από τον κόβιντ τον ίδιο, ξέρω όμως ότι η επιλογή μου είναι αυτό που πραγματικά θεωρώ χρέος μου.

(Θα το έκανα ακόμα και εθελοντικά πριν βγει στην κυκλοφορία αν χρειαζόταν)
ΟΧΙ ..δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ειδικά από μια ανίκανη κυβέρνηση που δεν έχει προσφέρει τίποτα.

ΝΑΙ.. μπορώ να καταλάβω τον φόβο κάποιου ως προς το εμβόλιο, αρκεί να μην έχει να κάνει με τσιπάκια - σατανάδες-και x files. (Βέβαια λίγοι το παραδέχονται)
Σκεφτόμουν λοιπόν ότι έχουμε φτάσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μάς αντιμέτωποι όντως με τον φόβο και την μυρωδιά του θανάτου. Σε σημείο που κάποιοι χαίρονται όταν "δικαιώνονται" μέ κάποια άσχημη είδηση που θα ενισχύσει την άποψη και το εγώ του είτε έχει να κάνει με ξαφνικό θάνατο είτε με θάνατο λόγω κόβιντ.. Εμβολιασμένοι και μη...

Το τί έχει προσφέρει ό καθένας σέ αυτήν την παγκόσμια υγειονομική κρίση θα φανεί πολύ αργότερα.

Βλέπεις μεγαλώσαμε στην πούδρα με θεραπείες που υπάρχουν για απλές σήμερα αρρώστιες, που κάποτε θέριζαν.. Κάποιοι άλλοι βέβαια φοβόταν αλλά τολμούσαν για να προσφέρουν και να βρούμε το μαντού έτοιμο.

Για να μην σάς τα ζαλίζω και πολύ, αν τελικά την βγάλω καθαρή (όχι αβαβά) και δεν πεθάνω από περικαρδίτιδα ή κάποια άλλη παρενέργεια.. η από μία καινούρια μετάλλαξη του κόβιντ και βγούμε από όλο αυτό, για ένα πράγμα θα είμαι περήφανος.. Ότι δεν στάθηκα κότα λειράτη..

Σχόλια