Αιφνιδιασμένοι για ακόμα μια φορά οι Έλληνες από το σπάνιο φυσικό φαινόμενο που ονομάζεται βροχή

Από το tovatraxi.com
Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες Έλληνες εξαιτίας ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου που πλήττει τη χώρα. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το μυστήριο αυτό φαινόμενο κατά το οποίο σταγόνες νερού πέφτουν με ανεξήγητο τρόπο από τον ουρανό, ονομάζεται «βροχή» και είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο στη χώρα μας, καθώς συμβαίνει μόλις 112 μέρες το χρόνο.

Η εμφάνιση του σπάνιου φαινομένου αιφνιδίασε για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της χώρας, με χιλάδες χρήστες social media να ενημερώνουν με αναρτήσεις και φωτογραφίες ότι όντως βρέχει, σε περίπτωση που κάποιοι άλλοι δεν είχαν παράθυρα ή μάτια.

Σας προτείνουμε:
Άμεση, άλλωστε, ήταν και η κινητοποίηση των ρομαντικών συμπολιτών μας, οι οποίοι με την εμφάνιση του φαινομένου έσπευσαν να σταθούν δίπλα σε παράθυρο με μελαγχολικό βλέμμα.
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Η εμφάνιση της λεγόμενης βροχής προκάλεσε και την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με το ΚΚΕ να κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια επιβολής βορειοευρωπαϊκού καιρού στη χώρα μας και τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά να διερευνηθεί αν η βροχή είναι σχέδιο για να πουληθούν γαλότσες που φτιάχνει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τι λένε οι μετεωρολόγοι
Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν οι μετεωρολόγοι, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρέξει κάποια στιγμή στο μέλλον, υπογραμμίζοντας έτσι με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το πόσο απρόβλεπτη έχει γίνει πλέον η ζωή στη χώρα μας.

Σχόλια