Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #09.21

28.09.21
Palis ksekinima nei agones (oxi xeria)
Τα υπόλοιπα τα λέει στην φωτογραφία
Thessradio.net


26.09.21
Ξεμακραίνη και χάνεται σαν την σκιά το καλοκαίρι.... . Εμείς όχι!!!! !
~ ~ ~ ~ ~
Και για να κλείσω πρωί πρωί με τις σκέψεις γιατί είναι γνωστό πως όταν σκεφτόμαστε χάνουμε το τώρα, την στιγμή, το απόλυτο παρόν.
Ο παπάς αυτός είναι ο φόρος της ελπίδας όχι αυτός που γεννά ελπίδα, για τους Χ.Ο. τουλάχιστον.
~ ~ ~ ~ ~
Θεωρώ την μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου την φωτιά. Σκεφτείτε το, χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε τίποτα, αλλά τίποτα. Δίνει ζωή, ενέργεια, κινεί τα πάντα όπως και να το κάνουμε τελεία και παύλα.
Η φωτιά είναι η ενέργεια, ο ήλιος αυτό είναι η φωτιά, είναι η ενέργεια. Λοιπόν αυτή η ενέργεια μας ως χώρα πωλείται σε ιδιώτες.
Στην ΔΕΗ αναφέρομαι.
Πωλείται και εμείς συνεχίζουμε μια Κυριακή που ξημερώνει σφυρίζοντας ανέμελα. Συνεχίζουμε κανονικά την ζωή μας και για μπάνιο θα πάμε και για δουλειά και θα ξεκουραστούμε και τις Κυριακάτικες δραστηριότητες μας θα κάνουμε και.... . και.... . και θα ποστάρουμε φυσικά αφού έχουμε ρεύμα.
Ο Προμηθέας κατά την μυθολογία εκτός ότι έκλεψε απ' τον τροχό του ήλιου λίγες σπίθες φωτιάς ή απ' το καμίνι του Ηφαίστου και τις έδωσε στους ανθρώπους οι οποίοι καλυτέρεψαν την ζωή τους μέσω της ενέργειας της. Εκτός από αυτό λοιπόν η μυθολογία λέει ότι δημιούργησε τους πρώτους ανθρώπους πλάθοντας τους με πηλό.
Τώρα για να κλείσω.
Η κυβέρνηση μας η ελληνική κι ο πρόεδρος της, κλέβει από τους ανθρώπους αυτή την ενέργεια και την δίνει σε άλλους επίγειους "Θεούς" - ιδιώτες. Μας πλάθει κανονικά δηλαδή κάνοντας ότι θέλει, ότι θέλει όμως, ως αντιΠρομηθέας, όχι ως άλλος Προμηθέας.
Και καλή Κυριακή!!!! ! Στο σπίτι (μας) (για να μην βγάζω και τον εαυτό μου) όλοι καλά;
25.09.21
Πάντα η επαφή με τον αθλητισμό, την ένταση, το πάθος σε συνδυασμό με την ύπαρξη σκι (κι ας είναι και roller και ας μην είναι κατάβαση, αλπικό πια), σε συνδυασμό με μέρη και ανθρώπους που μεγάλωσες (αναμνήσεις δηλαδή), δημιουργεί κάποιες φορές όμορφα και ταυτόχρονα παράξενα συναισθήματα.
Το τρέξιμο ισορροπεί τα πράγματα, τα βάζει στην διάσταση του εδώ και τώρα, αυτό είναι σχεδόν λυτρωτικό.
Αν έχετε λογαριασμό στο facebook μπείτε εδώ
24.09.21
Ω!!!! ! Σύμπαν Θεϊκό τι σημαίνει και συμβαίνει, καθώς έβραζε ο πρώτος ελληνικός της μέρας καφές ήρθε στο μυαλό αυτή η εκτέλεση;;;; ;
23.09.21
Αυτά είναι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Αυτά είναι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Αυτά είναι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Αυτά είναι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Αυτά είναι, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

Σχόλια
Α.Σ.
ειναι μικρα υποβρυxια εισβολεις. Υπηρξε ταινια που κανανε σμικρυνση ενα υποβρυχιο και εμπαινε για επιδιορθωτικούς σκοπούς στις φλέβες ασθενή. Αλλά τωρα αυτα μπορει να ειναι Aliennnnnn spaceships....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Βαγγέλης Ψυχογυιός
Α.Σ. όλα από ταινίες είναι βγαλμένα, απλά τώρα λόγω των μετάλλων δεν πρέπει να κινείται ο εμβολιασμένος με βροχή, υπάρχει κίνδυνος κεραυνού

Α.Σ.
Βαγγέλης Ψυχογυιός Πωωωωωω Σωστά !!!

Βαγγέλης Ψυχογυιός
Α.Σ. και λέει αν δεις μεταλλικά αντικείμενα και αναρωτιέμαι εγώ μήπως πρόκειται για μικροσκοπικά UFO μέσα στο σώμα των επίγειων ούφο;

K.P.
Δεν την παλεύω. Κουράστηκα... (τις προάλλες, η μη εμβολιασμένη οικιακή βοηθός της εμβολιασμένης θείας μου, της έβαλε στο μπράτσο ένα νόμισμα για να δει αν θα κρατηθεί εκεί ή θα πέσει...)

Βαγγέλης Ψυχογυιός
K.P. τελικά τι έγινε; πες την αλήθεια.... . Βίρνα.... .

K.P.
Βαγγέλης Ψυχογυιός ε ξέρεις τώρα... μην τρομάζουμε και τον κόσμο... 
22.09.21
Αχαρακτήριστο το "έργο" κι ο "καλλιτέχνης" του . + -

21.09.21
Όταν τον ξεβολεύεις για να πλύνεις τις καρέκλες!!!! !
17.09.21
Σήμερα ανταλλάξαμε κάποιες σκέψεις με την Eleni Konstantinidou σε μια γωνιά του ThessRadio, η Ελένη ανέφερε κάτι για προεκλογική περίοδο. Πριν λίγο με αφορμή την κουβέντα της, χάθηκα λίγο στο youtube.
Τι στιγμές έχουμε ζήσει οι λίγο μεγαλύτεροι Θεέ μου!!!! !
Απολαύστε.... .
και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
                                                     ~ ~ ~ ~ ~


08.09.21
06.09.21
Δ Ι Α Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο
ενώ κρατάω σημειώσεις για τον σπουδαίο άνθρωπο που αποχαιρετά όχι μόνο η χώρα, με σκοπό να μπουν σε μια τάξη, σε ένα κείμενο όλες οι σκέψεις.
~ ~ ~ ~ ~
Άι στο διάολο μεγαλώνουμε που μεγαλώνουμε το καταλαβαίνουμε και με τα "φευγιά" τόσων σπουδαίων που μας μεγάλωσαν.... .
Ζαν Πολ Μπελμοντό 1933-2021
05.09.21
Το Σαββατοκύριακο αυτό συμμετείχα στην ομάδα υποστήριξης του FIS Roller Ski Race Florina.

Το πόστο μου ήταν στον τερματισμό, με δύο ακόμα μέλη της ομάδας υποστήριξης έπρεπε να μαζεύουμε τα νούμερα από τους αθλητές, παράλληλα έπρεπε να δίνουμε νερό, αναψυκτικό, σάντουιτς και το όμορφο μπλουζάκι του αγώνα.

Χθες Σάββατο 04.09 ήρθε κοντά μας ένα αγόρι γύρω στα 10 για να δώσει το νούμερο του, τον ρώτησα αν γνώριζε το μέγεθος που φορά για να του δώσω το ανάλογο μπλουζάκι. Περνώντας το στα χέρια του μας ρώτησε με παιδική αμόλυντη αφέλεια: " αυτό είναι για εμένα;" Στην θετική απάντησή μας συνέχισε πιο αφοπλιστικά: "για πάντα;".
Αυτά τα ΜΙΚΡΑ είναι που κάνουν την ζωή κάτι παραπάνω από όμορφη, έχει πολλά και οφείλουμε να τα αναγνωρίζουμε.

Συγχαρητήρια
στον Α.Ο. Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση.
03.09.21
Νομίζω ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι μια προσωπικότητα από αυτές που μπορούν να ενώσουν και να διχάσουν ταυτόχρονα.
Σκεφτείτε τις δηλώσεις όλων των πολιτικών αρχηγών χθες (02.09) με αφορμή τον θάνατό του. Όλοι είχαν να πουν και είπαν κάτι, από τέρμα αριστερά μέχρι τέρμα δεξιά γωνία.
Φαίνεται και από τα σημερινά (03.09) πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων.
02.09.21
Δεν ''καίγομαι'' με το ΚΚΕ γιατί πρόκειται για άλλο ένα καθεστώς (ίσως λίγο πιο διαφορετικό (τεράστια κουβέντα αυτή κι όχι για τώρα)), αλλά σέβομαι το έργο και την συνέπεια του Μίκη Θεοδωράκη. Καλή αντάμωση!!!! !
01.09.21
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
Το καλοκαίρι είναι αδιέξοδα διεξοδικό και δεν τελειώνει απ' την μια στιγμή στην άλλη, από μια μέρα στην άλλη, απ' το 31 στο 1.... .
Καλό μήνα μ' αέρα στα πανιά μας.... .
Όχι στα μυαλά μας!!!! !
                                                Safi - Wise Hand



Σχόλια