Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #08.21

30.08.21
Έχουμε "κάψει" φλάντζα όλοι και εγώ με τις ηλεκτρικές συσκευές και κυρίως τα κινητά. Το απόγευμα έκανα βιαστικά κάποιες δουλειές στην κουζίνα, με την άκρη του ματιού μου είδα άδεια την Brita, την κανάτα.
"Αυτή θέλει φόρτιση" σκέφτηκα.... .
#ki
#allo
#kako
#na
#min
#mas
#brei
~~~~~
Πάλι για κατούρημα βγήκε ο κύριος και το πατούμενο φέρνει μπότα 80s!!!! !
26.08.21 
Δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε καμιά φοβερή σοφιστεία, σκεφτόμουν προχθές.
"Τα συστήματα είναι σαν τα μικρά λαστιχάκια, έχουν μονίμως την τάση να επανέρχονται στην αρχική τους μορφή και ότι πάει να τα ανοίξει - διευρύνει προσπαθούν να το περιορίσουν όσο περισσότερο γίνεται με κατεύθυνση το κέντρο τους, ίσως για παραδειγματισμό."
Καλή Πέμπτη!!!! !

25.08.21 
Πριν 2-3 εβδομάδες ήρθε στο μυαλό μου το Almost Hear You Sigh των Rolling Stones από το Steel Wheels του 1989, σκεφτόμουν πως είναι κάποια τραγούδια που δεν έγιναν Η επιτυχία. Η ύπαρξής τους όμως συμβάλλει στο να ορίζεται η αγάπη για την μουσική.
Σήμερα λοιπόν (χθες) που έμαθα για τον θάνατο του Charlie Watts των Rolling Stones "κούμπωσε" μέσα μου η σκέψη που 'ρθε πριν δυο εβδομάδες. Και αυτός ο τύπος συνέβαλε ώστε να υπάρχουν οι Rolling Stones να τους αγαπάμε και να αγαπάμε και την μουσική.
Καλή συνέχεια να ' χει στο άγνωστο δικό μας.... .

                             The Rolling Stones - Almost Hear You Sigh
21.08.21
Τι αν είχα να βρεθώ στον χώρο σχεδόν 18 χρόνια, ήταν σαν να επέστρεφα στο σπίτι μου, ήταν σαν σχεδόν να μην είχα λείψει μια μέρα. Τι κι αν οι πολιτικές απαξιώνουν ή επιδιώκουν να απαξιώσουν το έργο και την φιλοσοφία του ΚΕΘΕΑ. Τι κι αν μπορεί να υπάρχει πολλές ή κάποιες φορές πικρία προσωπική. Όταν ζεις πραγματικά την αλλαγή των ανθρώπων, όταν ίσως συμμετέχεις κι ο ίδιος όπως και εγώ ως προσωπικό θεραπείας της Θεραπευτικής Κοινότητας Παρέμβαση στην αναγέννηση, δένεσαι, αν πιστέψεις μπορείς να αλλάξεις κι ο ίδιος και τότε κι οι άλλοι. Μήπως αυτό δεν είναι η Κοινότητα; Μήπως αυτό δεν είναι το μεγάλωμα το ουσιαστικό, η εξέλιξη;

~ ~ ~ ~ ~
16.08.21 
Οκ καλά τα gps, και τα google maps και τα ρέστα .... . Αλλά όσοι έχουμε ταξίδεψει με χάρτη έχουμε μια διαφορετική αίσθηση ανοίγοντας τον και κρατώντας τον στα χέρια μας!!!! !
Αααααα!!!! ! Και καλή εβδομάδα!!!! !
~ ~ ~ ~ ~
Έτσι για το (α)ξημέρωμα!!!! !
Αναφέρθηκαν και χθες
15.08.21 
Όπως το καλοκαίρι σε ανοδική πορεία έτσι μοιάζει και η Billie Eilish, ήχοι και στίχοι εφηβείας που φέρνουν στο μυαλό και τους Duft Punk
14.08.21
Για καληνύχια (ναι καληνύχια) γατζωμένοι σε ανεμιστήρες, σεντόνια, ιδρώτα, όνειρα, μπαλκόνια, παραλίες, βουνά.... . κι ότι άλλο φέρνει ο Αύγουστος
10.08.21
Καλή εβδομάδα είπαμε; Δεν είπαμε. Καλή εβδομάδα λοιπόν.... . Στο σπίτι όλοι καλά;
08.08.21
Φτάνει πια με τα live της έλλειψης οποιασδήποτε κριτικής.... .
05.08.21
03.08.21
Μέρες το σκεφτόμουν, ήρθε κι η Billie Eilish κι ’’έδεσε’’ το γλυκό!!!! !

01.08.21


Σχόλια