Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #07.21

28.07.21
Νοιώθω να έχω μεγαλώσει μαζί τους, μας άφησε στα 72 του ο μπασίστας και τραγουδιστής τους. Καλή αντάμωση Dusty Hill
27.07.21
Πρωινή απορία.
Μήπως αυτό που μας κρύβουν αυτοί που μας το κρύβουν σχετίζεται με το εμβόλιο;
23.07.21
Ψάχνω να βρω διάφορες και δεν βρίσκω.
Ο οπαδός που 'ναι πιστός και την πίστη του την αφήνει στον καθρέφτη της τροχαίας, απ' την άλλη (την ίδια δηλαδή), ο πιστός της θρησκείας που αφήνει την πίστη του ως οπαδός στον ίδιο καθρέφτη της τροχαίας.
Δεν υπάρχει διαφορά και οι δυο λειτουργούν μειώνοντας την ορατότητα των υπολοίπων, βάζοντας τους σε κίνδυνο.
22.07.21
Να τα λέμε όλα όχι μόνο ότι μας συμφέρει. Οι πλημμύρες στην Ευρώπη γιατί έγιναν λόγω του εμβολίου, σήμερα δεν είχε κίνηση στον περιφερειακό επειδή όσοι πέρασαν δεν είχαν εμβολιαστεί, χθες που είχε κίνηση με μποτιλιάρισμα μεγάλο είχαν περάσει μόνο εμβολιασμένοι, τα γυαλιά μου θα σπάσουν γιατί έκανα το εμβόλιο και θα μπουν στα μάτια μου, μια μέλισσα με τσίμπησε σήμερα γιατί την "τράβηξε" το εμβόλιο, τζόκερ δεν πιάνω γιατί τρέμουν τα χέρια μου και συμπληρώνω αλλά νούμερα από αυτά που πέφτουν, λόττο δεν πιάνω γιατί δεν παίζω ενώ αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο θα έπαιζα, κι ο covid βγήκε για να βγει το εμβόλιο, όσοι κάνουν το εμβόλιο είναι ηλίθιοι γιατί δεν κάνουν κάτι άλλο. Αν μάθω κάτι ακόμα θα μεταφέρω να το μάθουν όλοι.
#kamiatixiedoexoumekatiapithmeno
Σχόλια
M.M. T.
Γιατί πιστεύεις πως δεν τα έχει πει ; Και αμφισβητείς έναν τέτοιο επιστήμονα ;

Βαγγέλης Ψυχογυιός
M. M. T. πιστεύω ότι τα έχει πει, όπως πιστεύω ότι πρέπει να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να αποδείξει ότι λέει αλλιώς δεν λέει τίποτα λογικό ο με Νόμπελ επιστήμονας .+_

N. A.
Βαγγέλης Ψυχογυιός δεν τα έχει πει.
Reuters was unable to find any evidence that Montagnier made the comments quoted in the social media posts.

REUTERS.COM
Fact Check-There is no evidence to suggest COVID-19 vaccines will kill people by causing antibody- dependent enhancement, current evidence demonstrates the opposite Fact Check-There is no evidence to suggest COVID-19 vaccines will kill people by causing antibody- dependent enhancement, current evidence demonstrates the opposite

Βαγγέλης Ψυχογυιός
N. A. όχι τα χει πει γιατί έχει κάνει το εμβόλιο &#+(€-(€-&(#+(€

N. A.
Βαγγέλης Ψυχογυιός 
μάλλον τον πείραξε το τσιπακι που έχει το εμβόλιο.

M. M. T.
Βαγγέλης Ψυχογυιός καταρχήν τα έχει πει .. υπάρχει βίντεο που μιλάει . Αλλά ευτυχώς είναι και άλλοι επιστήμονες που λένε τα ίδια ! Τώρα ο κάθε ένας πιστεύει ότι γουστάρει

Βαγγέλης Ψυχογυιός
M. M. T. σαφέστατα όμως οι αποδείξεις είναι που τεκμηριώνουν, καλό βράδυ!!!! !

M. M. T.
Βαγγέλης Ψυχογυιός παρεπιπτόντως κόλλησα τον ιό από εμβολιασμένο, μέχρι στιγμής έχω πυρετό και βήχα.
Καλό βράδυ

Βαγγέλης Ψυχογυιός
M. M. T. περιστατικά από καρδιάς κάνεις δεν είπε ότι ο εμβολιασμένος δεν κολλά ο ίδιος ή δεν μεταφέρει στους άλλους, απλά αυξάνονται οι πιθανότητες να το περάσει ήπια, και πάλι περαστικά με καλή ψυχολογία.

C. P.
M. M. T. συγνώμη που παίρνω τον λόγο αλλά κόλλησες τον ιό πιθανότατα επειδή δεν τηρούσες τα μέτρα και όχι επειδή ήταν ο άλλος εμβολιασμένους. Περαστικά σου και όλα θα πάνε καλά.

M. M. T.
C. P. λάθος τα λες … δεν ξέρω πως κόλλησα ; Κόλλησε πρώτα η συγκάτοικος μου εμβολιασμένη και μετά κόλλησα εγώ … τα μέτρα εγώ τα τηρούσα φίλε, ελεγα στην κοπέλα να πηγαίνει να κάνει το τεστ όπως εγώ κάθε τρεις μέρες και με έγραφε γιατί έχει κάνει το εμβολιο … άσε που έχει υφάσματινη μάσκα την ίδια και δεν την άλλαζε.

C. P.
M. M. Tsirba ξανά ζητάω συγνώμη που πήρα τον λόγο. Σίγουρα ξέρεις καλύτερα τι έγινε. Καλή σου μέρα και περαστικά!

A. M.
Βαγγέλης Ψυχογυιός ενώ το εμβόλιο έχει αποδείξει τα ωφέλη του; Δυστυχώς για εμβόλιο που είναι σε πειραματικό στάδιο μας έβαλαν να σκοτωθούμε.

Βαγγέλης Ψυχογυιός
A. M. Καλησπέρα Άκη κατ' αρχήν πότε θα 'ρθεις στα μέρη μου να τρέξουμε; Δεν σκοτώνομαι, γράφω τις σκέψεις μου και τςι επιλογές μου, επικοινωνώ δηλαδή, την καλησπέρα μου!!!! !

M. M. T.
Βαγγέλης Ψυχογυιός αν είναι για τρέξιμο έρχομαι κι εγώ

A. M.
Βαγγέλης Ψυχογυιός η αλήθεια είναι ότι γράφεις ωραία και όμορφα πράγματα πάντα. Εδώ ίσως για πρώτη φορά θα διαφωνήσω με τις σκέψεις σου. Θα έρθω κάποια στιγμή να πάμε πάλι στα αγαπημένα μέρη για τρέξιμο.

Βαγγέλης Ψυχογυιός
A. M. Άκη οφήλουμε να διαφωνούμε, δεν βγαίνει αλλιώς το πράγμα, σαν το τρέξιμο ή το ποδήλατο (που εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα) πολλές φορές το σώμα ή και η ψυχή αρνούνται, διαφωνούν στο τέλος όμως!!!! !

Βαγγέλης Ψυχογυιός
M. M. T. ας περάσει ο covid και τα πεδία πάντα θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν!!!! !

Φ. Γ.
Εφχαριστο για τιν ενειμερωσοι!

Βαγγέλης Ψυχογυιός
τω για δαιν γραφαιτε αίτση

19.07.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
Μια εικόνα, δυο διαφορετικές εποχές, φάσεις συναντιούνται.
Η εικόνα του υποβρυχίου φέρνει παππού Βαγγέλη στην μνήμη, στο καφενείο στην Έδεσσα δίπλα στα ΚΤΕΛ.
Η εικόνα του ελληνικού καφέ φέρνει άλλον Βαγγέλη.... . Εμένα ενήλικα.
Καλοκαίρι στο φουλ που όλα βράζουν και έρχονται τόσα πολλά με το ανακάτεμα του βρασμού!!!! !
17.07.21
Το πιο θλιβερό με τους ανθρώπους που αρνούνται το εμβόλιο είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, όχι προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, ούτε στους υπόλοιπους που επιλέγουν να εμβολιαστούν.
Είναι η απουσία εμπιστοσύνης στον κύκλο που κινούνται, δεν έχουν κάποιον ή κάποιους ειδικούς ή μη να εμπιστευτούν την γνώμη, να πειστούν αν προτιμάτε.
Κι αυτό δείχνει μεγάλη μοναξιά και ανωριμότητα προσωπική.

Σχόλια
J. Y.
Περίμενα κάτι καλύτερο από εσένα από το πίστευε και μη ερευνά. Με απογοήτευσες....

K. V.
Διαφωνώ κάθετα...............

G. K.
Βαγγέλη αυτοί που είναι κατά του εμβολιασμού είναι αυτοί που πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσία είναι, οι ίδιοι που πίστευαν ότι μα ψεκάζουν κ τι κ να τους πουν οι ειδικοί γιατροί κ άλλοι δε ακούν κανένα Μ

K. V.
G. K. πως τα ξέρεις όλα.............

G. K.
K. V. Αυτό είναι το κακό ότι δε ξέρω τίποτα για αυτό ακούω κ εμπιστεύομαι τους ειδικούς

J. Y.
Άσε τον κάθε άνθρωπο να έχει τα πιστεύω του και τα κριτήρια του για το πως θα ζήσει την ζωή του. Προσωπικά δεν πιστεύω σε καμία συνωμοσία και πάντα θα ερευνώ το τι μου πασάρουν για να κερδοσκοπούν κάποιοι. Κράτα την γνώμη σου χωρίς να κρίνεις την άποψη των άλλων με υποτιμητικά σχόλια περί ψεκασμών και ανοησίες παρόμοιες. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και οφείλεις να σεβαστείς όπως σε σέβομαι κι ενώ. Καλό σου απόγευμα.

Βαγγέλης Ψυχογυιός
Παιδιά ψύχραιμα όλοι τον ίδιο αέρα αναπνέουμε και αν κάποιος διαφωνεί οκ, μπορεί να χει σωματίδια covid και κάποιος να νοσήσει και κάποιος όχι και κάποιος να πεθάνει και κάποιος όχι, ο ίδιος αέρας μπορεί να είναι ψεκασμένος μπορεί και όχι. Αν είναι να μαλώσουμε με κάποιον ας το κάνουμε με τα κομμάτια του εαυτού μας που τα κουβαλάμε συνέχεια πάνω μας, το με τους άλλους δεν έχει νόημα νομίζω και κλείνω, δεν μας στεναχωρούν οι άλλοι, ούτε μας απογοητεύουν οι άλλοι, εμείς στεναχωριόμαστε ή απογοητευόμαστε από τους άλλους που δεν είναι σαν εμάς. Τα σέβη μου καλό βράδυ Σαββάτου!!!! !

J. Y.
Καλημέρα Βαγγέλη μου. Μα εγώ δεν μάλωσα με κανέναν. Απλά δεν μπορώ να ακούω ανοησίες. Δόξα το Θεό έχω κάνει την αυτοκριτική μου και τα έχω βρει με τον εαυτό μου και σε αυτό με βοήθησες κι εσύ και σε ευχαριστώ. Καλή συνέχεια σου εύχομαι στον δύσκολο δρόμο που μας στρώνουν που δεν είναι επιλογή μας!

T. T.
Θλιβερή είναι η ανικανότητα των αντιεμβολιαστών να εμπιστευτούνε την ανθρωπότητα. Συνήθως νομίζουν ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο και αυτό είναι ύβρις στις επιτυχημένες προσπάθειες όλων των αφανών ηρώων για ένα καλύτερο αύριο.
Φοβούνται, έχουν χαμηλή ικανότητα κριτικής σκέψης και λίγα εργαλεία για να αντλήσουν πληροφορίες - Συνήθως δεν μπορούν ούτε ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το internet για να οδηγηθούν σε αξιόπιστα αποτελέσματα. Η έλλειψη κατανόησης αγγλικών τους περιορίζει δραματικά στις πληροφορίες που παίρνουν.
Μέσα σε όλα, δεν σκέφτονται φυσικά ότι είναι κομμάτι δύσκολο το 92% των εμβολιασμένων γιατρών στην Ελλάδα, 98% στην Αμερική, σχεδόν 100% στην Βρετανία να έχει καλύτερη αντίληψη της πραγματικότητας από τους ίδιους.
Το χειρότερο είναι ότι όσο δίνουμε χώρο ύπαρξης στον COV-2 τόσο πιο πολύ κινδυνεύουμε όλοι από την περίπτωση μιας μετάλλαξης που θα είναι άκρως μεταδοτικότερη, θανατηφόρα και δεν θα την πιάνουν και τα εμβόλια. Αυτός είναι ο κίνδυνος στον οποίο μας βάζει (μας = όλους τους ανθρώπους στην γη) ο κάθε αρνητής εμβολίου.
Ελπίζω ότι έτσι πως αναπόφευκτα θα αρχίσει να μας χτυπάει αλύπητα το επόμενο φθινοπωρινό κύμα θα μειωθούν κατά πολύ τα ποσοστά τους. Για κάποιους δυστυχώς θα είναι πολύ αργά και θα πάρουν και άλλους στον λαιμό τους.
11.07.21
Τι κι αν βράζει η πόλη την εποχή της κάψας. Γωνιές υπάρχουν αρκεί να έχεις διάθεση, είσαι στην πόλη κι είναι σαν να 'σαι ψηλά στα Θολάρια ή σε σε κάποιο ταβερνάκι χωριού που βρήκες οδηγώντας στην ορεινή Κρήτη, οπουδήποτε αλλού, εκεί που έχεις την αίσθηση του διαφορετικού απ'τα στάνταρ της πόλης με τα "εφόδια" της.... .
Πήρε και βραδιάζει σαν αυλή δίχως αυλή, με την αίσθηση του άλλου, του διαφορετικού, του ανανεωτικού τελικά!!!! !
08.07.21
Με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο του γιου του στα Γιάννενα. Τόσα χρόνια όταν βλέπω το πρόσωπό του δεν ξέρω τι, πως, γιατί. Παγώνω, καθηλώνομαι, νοιώθω πολύ λίγος στην εικόνα του, σε όσα μπορεί να νοιώθει, να σκέφτεται, να θυμάται. Κι εύχομαι κάνεις άνθρωπος να μην ζήσει ότι ζει αυτός.

04.07.21
Προχθές η ανάρτηση για την Αμοργό, πριν λίγο μια εκπομπή στο κρατικό για την Τήλο, το καλοκαίρι σε εξέλιξη.... .

Δεν ήθελε πολύ να έρθει το συγκεκριμένο άκουσμα, το πρωτάκουσα εκεί, στην Τήλο, (δήμαρχος τότε ο δραστήριος Αλιφέρης μας έκανε εντύπωση, ήταν παντού) διακοπές το 2003 στο εγκαταλειμμένο Μικρό Χωριό της Τήλου με τα φώτα να αναβοσβήνουν τρελά στα γκρεμίσματα στο ξέσπασμα του κομματιού.
Να 'μαστε καλά να θυμόμαστε και να ζούμε!!!! !

Σχόλια