Ντιουκς: Πώς είναι σήμερα οι τρεις πρωταγωνιστές

Από το news.gr / 06.2020
Οι «The Dukes of Hazzard» ή κοινώς Ντιουκς αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες αμερικάνικες κωμωδίες παγκοσμίως. Και ποιος δε θυμάται τα δύο αδέρφια, Λιουκ και Μπο και την καυτή ξαδέλφη τους Ντέιζι;

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 1979 κατάφερε να συντροφεύσει μια ολόκληρη γενιά και να έχει μεγάλη επιτυχία ακόμη και στις επαναλήψεις της. Οι περιπέτειες των Ντιουκς και του σερίφη Ρόσκο άφησαν εποχή και αγαπήθηκαν όσο λίγες στην τηλεόραση. Η σειρά έριξε αυλαία το 1985 και από τότε έχουν περάσει 35 χρόνια. Πώς είναι όμως σήμερα οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς;

Οι ήρωες Λιουκ, Μπο και Ντέιζι τράβηξαν ο καθένας το δικό του δρόμο και άλλαξαν πολύ...

Λιουκ Ντιουκ - Thomas Steven Wopat
Ο ένας αδερφός, ο Λιουκ Ντιουκ είναι σήμερα 69 ετών. Το «The Dukes of Hazzard» ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική του επιτυχία παρόλο που στη συνέχεια συμμετείχε και σε άλλες σειρές. Αυτή όμως ήταν που τον έκανε γνωστό.

Μπο Ντιουκ - John Schneider
Ο Μπο δηλαδή ο John Schneider είναι σήμερα 60 χρονών και μετά την επιτυχία της σειράς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική ανοίγοντας το δικό του στούντιο ηχογράφησης το οποίο όμως δεν πέτυχε. Η τελευταία του γνωστή τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2018 στο Dancing with the Stars.

Ντέιζι Ντιούκ - Catherine Bach
Και ποιος δε θυμάται την καυτή Ντέιζι Ντιουκ με τα ξανθά μαλλιά και την σέξι παρουσία στη σειρά. Ο λόγος για την ηθοποιό Catherine Bach η οποία σήμερα είναι 65 ετών χρόνων και εκτός από διάφορες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετέχει, διατηρεί και ένα κατάστημα με ρούχα και αντικείμενα με θέμα τους Ντιουκς.

Σχόλια