Έκρηξη σημειώθηκε σε αυτοκίνητο κάγκουρα που δυνάμωσε τη μουσική χωρίς να ανοίξει τα παράθυρα

Από το tovatraxi.com
Μεσίστιες κυματίζουν οι αεροτομές στο Μπουρνάζι μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο 23χρονου αργά χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της περιοχής.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που περνούσε μπροστά από τα καφέ της πλατείας όπως έκανε κάθε βράδυ, ο νεαρός δυνάμωσε απότομα τη μουσική, ξεχνώντας ότι είχε κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου λόγω του αιρκοντίσιον.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή έκρηξη και να εκσφενδονιστούν οι πόρτες και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου μέχρι και δύο τετράγωνα μακριά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

«Ήταν πολύ περήφανος για το ηχοσύστημα του» λένε άτομα που γνωρίζουν τον 23χρονο. «Το σαμπγούφερ (σ.σ. κεντρικό ηχείο) έπιανε όλο το πορτμπαγκάζ και το αμάξι σχεδόν δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το βάρος, αλλά όταν περνούσε παίζοντας Φουρέϊρα ή Madclip μας φεύγανε τα σφραγίσματα από τις δονήσεις.»

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε 90% απώλεια ακοής, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, αφού εκτιμούν ότι ο 23χρονος θα πρέπει τώρα να αγοράσει ακόμα πιο δυνατό ηχοσύστημα για να μπορεί να το ακούει.

Σχόλια