Απόλυτα προστατευμένα τα πηγούνια των Ελλήνων από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με έρευνα

Από το tovatraxi.com
Κανένα κίνδυνο να κολλήσουν κορωνοϊό δεν διατρέχουν τα πηγούνια των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως επισημαίνεται στην έρευνα, η συνήθεια πολλών Ελλήνων να φοράνε τις μάσκες πάνω στο πηγούνι τους διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει να κάτσει εκεί ο ιός, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα προστατευμένο.

«Επιβεβαιώνουμε ότι, με τα δεδομένα που έχουμε, υπάρχει μηδενική πιθανότητα να 
καθίσει ο κορωνοϊός στα πηγούνια αυτών των πολιτών» λέει γνωστός λοιμωξιολόγος.

Σας προτείνουμε:
«Είτε κατεβάζουν τη μάσκα στο πηγούνι γιατί θέλουν να καπνίσουν, είτε γιατί θέλουν να μιλήσουν στο διπλανό τους, ή γιατί θέλουν απλά να μην τους σκοτίζουν οι φοβιτσιάρηδες που φοράνε τις μάσκες κανονικά, τα πηγούνια αυτών των πολιτών είναι απόλυτα θωρακισμένα απέναντι στον ιό» προσθέτει.

Προστατευμένα και τα μάγουλα
Εξίσου προστατευμένο, σύμφωνα με την έρευνα, είναι και το δεξί ή το αριστερό μάγουλο χιλιάδων Ελλήνων αφού, όπως λένε, η μάσκα που κρέμεται από το αυτί τους εγγυάται ότι ο κορωνοϊός δεν έχει καμία ελπίδα να έρθει πονηρά από το πλάι και να τους δώσει αιφνιδιαστικά φιλάκι.

Τέλος, όπως επισημαίνεται, η συνήθεια πολλών πολιτών να φοράνε τη μάσκα κάτω από τη μύτη τους παρέχει απόλυτη προστασία, αρκεί να κρατήσουν την αναπνοή τους από την ώρα που θα φύγουν από το σπίτι μέχρι την ώρα που θα γυρίσουν.

Σχόλια