Νέα συγκλονιστική καταγγελία της Ραχήλ Μακρή: «Προσπάθησε να με εμβολιάσει ομάδα ορθόδοξων ραβίνων»

Από το tovatraxi.com
Σε νέες συγκλονιστικές καταγγελίες προχώρησε σήμερα η Ραχήλ Μακρή, η οποία αποκάλυψε ότι ομάδα ορθόδοξων ραβίνων προσπάθησε να την εμβολιάσει παρά τη θέληση της.

Σε ανάρτηση της, η πρώην βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ και Πλεύσης Ελευθερίας και νυν πρόεδρος και μοναδική ψηφοφόρος του Μετώπου Νίκης περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν, επιστρέφοντας στο σπίτι της, την περικύκλωσε απειλητικά ομάδα ραβίνων που κρατούσε σύριγγες και προσπάθησε να την εμβολιάσει δια της βίας.

Όπως περιέγραψε, κατάφερε να διαφύγει φωνάζοντας «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα εμβόλια σκορπά» με αποτέλεσμα οι ραβίνοι να τραπούν αμέσως σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ραχήλ Μακρή προέβη στην σοκαριστική και απόλυτα πιστευτή αποκάλυψη ότι νοσηλεύτρια που έλαβε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό φορούσε εβραϊκό σύμβολο στο πέτο της, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει, προκαλώντας αναστάτωση στην επιστημονική κοινότητα και σοβαρό υπαρξιακό δίλημμα στον κορωνοϊό.

Σχόλια