12 σημάδια που το σώμα σας δεν συμπαθεί το φαγητό που τρώτε

Από το f/b Σταύρος Αλέξογλου
1. Ακμή - η ακμή είναι η αποβολή τοξινών, χρησιμοποιώντας το δέρμα, το μεγαλύτερο όγανο που αποβάλλει τοξίνες γνωστό και ως τρίτο νεφρό, επειδή το ήπαρ είναι ήδη γεμάτο και δεν μπορεί πλέον να επεξεργαστεί δηλητήριο για λογαριασμό σας. Σε πολλές περιπτώσεις εμπλέκεται και ο θυρεοειδής ο οποίος ελέγχει την ικανότητα να ιδρώνουμε μεταξύ άλλων.

2. Αύξηση βάρους - το σώμα κερδίζει βάρος από τις τοξίνες περισσότερο από ό, τι από τις θερμίδες. Το σώμα αυξάνει την παραγωγή κυττάρων λίπους και την κατακράτηση νερού προκειμένου να αραιώσει το τοξικό φορτίο και να αποθηκεύσει τις τοξίνες μακριά από τα εσωτερικά όργανα σαν προστασία. Το συναισθηματικό στρες μπορεί επίσης να προκαλέσει αυτό το αποτέλεσμα (πχ. αύξηση κορτιζόλης, βλέπε Βικιπαίδεια).

3. Κυτταρίτιδα - η κυτταρίτιδα είναι μια συσσώρευση τοξινών στα λιποκύτταρα, στο σημείο όπου το τεντωμένο λίπος κυττάρων αρχίζει να εμφανίζεται μέσω του δέρματος. Τα λιποκύτταρα γίνονται γεμάτα μόνο με έναν τοξικό τρόπο ζωής, που συνεχίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. (δεκαετίες στις περισσότερες περιπτώσεις)

4. Πονοκέφαλοι & δυσκολία συγκέντρωσης- οι περισσότεροι πονοκέφαλοι είναι αντανακλάσεις τραυματισμού του εντέρου από τοξικά τρόφιμα, αλκοόλ, φάρμακα, στρες ή τροφικές αλλεργίες. Το έντερο και ο εγκέφαλος συνδέονται άμεσα. Όταν το έντερο είναι υπό έντονο άγχος ή/και τοξικότητα , συχνά προκύπτει πονοκέφαλος.

5. Αναρροή/παλινδρόμηση οξέος / έγκαυμα καρδιάς (acid reflux- heartburn) - όταν κάποιος καταναλώνει ακατάλληλα , το στομάχι συχνά δεν θέλει να αφομοιώσει το δηλητήριο και θα κλείσει. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τη συσσώρευση της σπασμένης ή μαζεμένης τροφής στο κάτω μέρος του οισοφάγου (μαζί με το εξασθενημένο οξύ(υδροχλωρικό, του στομάχου) προκαλώντας σαν αίσθημα καύσου/καψίματος στην καρδιά. Επίσης οι χημικές φαρμακευτικές αγωγές ή τα χημικά ευθύνονται για αυτό το φαινόμενο καψίματος της καρδιάς.

6. Διάρροια - όταν το σώμα & το έντερο ειδικά είναι δηλητηριασμένο, η «αγαπημένη του άμυνα» μετά τον εμετό, είναι η διάρροια, η οποία βοηθά στην ταχύτερη μετακίνηση του δηλητηρίου από το σώμα.

7. Δυσκοιλιότητα - όταν το φαγητό είναι τοξικό, το σώμα ξεκινά ένα αμυντικό σύστημα που περιλαμβάνει τον τερματισμό της πέψης του δηλητηρίου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την τροφή του φαγητού να κολλήσει σε ένα μέρος μέσα στις χαραμάδες/ραβδώσεις/τοιχώματα του πεπτικού συστήματος , το οποίο μπορεί τελικά να προκαλέσει διάρροια. Αυτός είναι συχνά ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που τρώνε άσχημα βιώνουν μακρά περίοδο δυσκοιλιότητας, & ενδιάμεσα σπασμένα από μικρότερες περιόδους διάρροιας.

8. Κόπωση - το σώμα δεν μπορεί να εξαγάγει & να παράξει ενέργεια από το δηλητήριο (επειδή το δηλητήριο δεν μπορεί να παράσχει ενέργεια), οπότε κάποιος που τρώει άσχημα είναι συχνά πραγματικά κουρασμένος. Ότι δεν δίνει πραγματική ενέργεια , αλήθεια την κλέβει και την αφαιρεί με εκδικητικότητα πολλές φορές στο μέλλον.

9. Εθισμοί - οι άνθρωποι που είναι κουρασμένοι απολαμβάνουν συχνά την ψεύτικη ενέργεια του καφέ, των τσιγάρων, της ζάχαρης, των ναρκωτικών, του αλκοόλ κ.λπ. Τα παράσιτα και το νευρικό σύστημα & το περιβάλλον εμπλέκονται άμεσα στους εθισμούς & στη λήψη αποφάσεων.

10. Θέματα χαμηλής λίμπιντο / γονιμότητας - όταν το σώμα τρέφεται με τοξική τροφή, ξέρει αμέσως ότι δεν μπορεί να χτίσει ένα υγιές έμβρυο από δηλητήριο και μέσα στα δηλητήρια, εάν του ζητηθεί. Γνωρίζοντας αυτό, το σώμα θα περιορίσει τη σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική λειτουργία είτε εν μέρει είτε συνολικά για προστασία και διαχείριση της ενέργειας. Το σώμα προστατεύει την Ζωή με έναν περίεργο τρόπο. Να μη σπαταλάτε άσκοπα τη σεξουαλική ενέργεια, Να φυλάγεστε.

11. Ατυχήματα - όταν το σώμα είναι δηλητηριασμένο, μία από τις «άμυνες για την τοξική επίθεση» είναι η μείωση της επικοινωνίας του νευρικού συστήματος μεταξύ του εγκεφάλου και του υπόλοιπου σώματος. Αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να πέσουν περισσότερο και να έχουν περισσότερα ατυχήματα γενικά. Η ικανότητα σκέψης με σαφήνεια επηρεάζεται επίσης αρνητικά. Η πτώση σκαλοπατιών, ολίσθησης κάθε είδους και τα αυξημένα αυτοκινητιστικά ατυχήματα είναι τα πιο συνηθισμένα. Ένα δηλητηριασμένο άτομο δεν έχει πλήρη έλεγχο του σώματος ή του μυαλού του. Επίσης έχει φθείρει το σώμα κάνοντας το πιο ευάλωτο στο οτιδήποτε.

12. Ζητήματα ελέγχου αυτοσυγκράτησης συμπεριφοράς - όταν το σώμα είναι δηλητηριασμένο & υπερφορτωμένο από τοξίνες και πληγωμένο, ενεργοποιεί ένα μέρος του εγκεφάλου που σχετίζεται με θυμό, οργή, ζήλια, παράνοια και βία. Αυτά αποτελούν συμπτώματα όχι συναισθήματα Οι άνθρωποι που τρώνε άσχημα είναι πολύ δύσκολο να ζουν καθημερινά, λόγω της τεράστιας μεταβολής της διάθεσης και της ασταθούς συμπεριφοράς τους.

Το σώμα σας θα σας λέει κάθε μέρα πόσο κοντά είστε στη ζωή . Το σώμα είναι ένας κινούμενος επεξεργαστής & ανιχνευτής ψεύδους. Το σώμα μιλά με συμπτώματα/μυνήματα και όχι με λεκτική γλώσσα.

Τα παραπάνω 12 σημάδια είναι ο τρόπος του σώματος να λέει σε ένα άτομο ότι απαιτείται περισσότερη αγάπη, αυτοεξυπηρέτηση, αυτοφροντίδα και αυτοσεβασμός & στροφή σε καλύτερες επιλογές ζωής, τροφής /νηστείας, καλοσύνης, συγχώρεσης.αγάπης !

Εάν θέλετε να τρώτε πολύ, να τρώτε από λίγο, έτσι θα ζήσετε κάμποσο παραπάνω ώστε να φάτε παραπάνω.
Tony Robbins

Σχόλια