Ξέμπαρκα στην πλατφόρμα #03.21

27.03.21
Η ζωή είναι στιγμές, είναι φορές, είναι δημιουργία, είναι οι άνθρωποι, είναι οι αναμνήσεις, είναι το τώρα, είναι όλα.... .
Χ.Κ. Βασιλίτσας
Πανελλήνιοι αγώνες ΠΚ1&2
esperossnowsportsclub
πίσω απ' το τζάμι.... .
χιονόμπαλα σαν σύννεφο στον αέρα.... .
.... .είναι όσα έρχονται την στιγμή που συναντάς τον παλιό σου προπονητή (Ανδρέα Παντελίδη) μετά από πολλά χρόνια και του γνωρίζεις τον αθλητή σου, μετά του γνωρίζεις και τον γιο σου, και έχεις την γεύση της ζωής που εξελίσσεται!!!! !
~ ~ ~ ~ ~ ~
26.03.21
Ο κ.ψ. 8 ετών ζωγραφίζει Βαγγέλη μπαμπά, εμένα, εορτάζων με καπέλο ανάλογο και φυσερό που ξεδιπλώνει, μπροστά στον υπολογιστή και στο f/b, να απαντά (ελπίζω) σε ευχετήρια μηνύματα και όχι ως μόνιμη εικόνα μου στην δημοφιλή πλατφόρμα!!!! !
~ ~ ~ ~ ~ ~
23.03.21 
Σε ένα φανάρι έμαθα για το φευγιό σου. Πολλά χρόνια είχαμε να βρεθούμε, δεν ξέρω αν θα χαιρετιόμασταν αν βρισκόμασταν έξω, είμαστε παράξενοι οι άνθρωποι καθώς μεγαλώνουμε.
Θυμάμαι πάντως από εσένα την ήρεμη παρουσία σου, ήσουν λιγομίλητος, σε θυμάμαι στην Ενοδία και μετά στο Δίον.
Λίγες κουβέντες, εσύ απ'έξω εγώ μέσα απ'την μπάρα με τους δίσκους, καταλάβαινα όταν σου άρεσε κάτι από αυτά που άκουγες κι είχες έναν διακριτικό τρόπο να ζητήσεις για να ακούσεις κάτι.
Σήμερα θυμήθηκα και τον Βασίλη Παγάνη, πρέπει να 'σταν ίδια γενιά, εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι όμως, το κοινό είναι ότι σας συνδέω με την δική μου παρουσία για κάποιο διάστημα στην νυχτερινή ζωή της πόλης.
Λίγο αφού έμαθα για το φευγιό σου άκουσα αυτό που ανεβάζω, νομίζω θα σ' άρεσε.
Πολύ κρίμα, καλή αντάμωση Δημήτρη.

~ ~ ~ ~ ~ ~
23.03.21
Πόσα αφήνεις πίσω κατεβαίνοντας; Σαν οι πίσω άκρες των σκι να 'ναι το τελευταίο τίναγμα.... . Όπως όταν τινάζονται οι σκύλοι και διώχνουν τα πάντα από πάνω τους.... .
Και φυσικά καλημέρα!!!! !

~ ~ ~ ~ ~ ~
21.03.21
Ένας χρόνος μετά και τι έχει αλλάξει, έχουμε σκεφτεί; Πανδημία, περισσότερα τα κρούσματα, περισσότερο κουρασμένοι, πιο πολύ αηδιασμένοι (εντελώς προσωπική θέση), περισσότερο εξοικειωμένοι με τον κίνδυνο, περισσότερο φορτωμένοι με γνώση και "ημιγνώση", πιο φτωχοί χάνοντας ανθρώπους, κάποιοι νοσήσαμε, πολλοί φοβισμένοι, κάποιοι εμβολιασμένοι, κάποιοι περισσότερο εκτεθειμένοι με κινητήρια ώθηση την κατανόηση του ευήμερου της ζωής. Νοιώθω όλα περισσότερα να 'ναι ένα χρόνο μετά.... . Εκτός από την ελευθερία μας.
~ ~ ~ ~ ~ ~
19.03.21
Με απλά λόγια τι ακριβώς είπε ο Κυμπουρόπουλος με την ψήφο του κατά των αμβλώσεων.
ΕΓΩ θέλω να ζήσω, ΕΓΩ δεν θα ήθελα να μου συμβεί άμβλωση, ΕΓΩ δεν θα ήθελα να χάσω αυτά που ζω όσο δύσκολο και άσχημο αν είναι κάποιες φορές.
Θεωρώ ότι το ΕΓΩ του Κυμπουρόπουλου δεν έχει δείγμα εγωισμού, εκτός κι αν είναι εγωιστικό να θέλεις να ζεις και να χαίρεσαι την ζωή.
Εγώ ο β.ψ. που γράφω τώρα, διαφωνώ με την επιλογή της ψήφου του ευρωβουλευτή Κυμπουρόπουλου. Όμως εγώ είμαι ένας διαφορετικός, ένας άλλος άνθρωπος απ'τον Κυμπουρόπουλο κι απ' όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το post.
~ ~ ~ ~ ~ ~
17.03.21
Τι να λέμε τώρα.... .

~ ~ ~ ~ ~ ~
14.03.21
Τα χρόνια περνάν τα χούγια όχι!!!! !

~ ~ ~ ~ ~ ~
12.03.21
Όπου ακούτε σύμπτωμα βάλτε παρενέργεια!!!! !https://www.facebook.com/523727959/videos/10157976704187960/
~ ~ ~ ~ ~ ~
11.03.21
Εφημερίδα των Συντακτών 06-07.03.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
10.03.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
09.03.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
08.03.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
07.03.21 (από 07.03.2018)
Σχεδιάζοντας αναμνήσεις!!!

~ ~ ~ ~ ~ ~
05.03.21
Πόσες σκέψεις έρχονται την βδομάδα, την μέρα, το λεπτό, την στιγμή.
Πόσες σκέψεις, ασύνδετες, συνδυαζόμενες, όμορφες, άκαιρες, αντίθετες.
Αυτές κι αν έχουν υλικό, οι αντίθετες.
Βγάζουν μια άλλη ενέργεια σαν να βάζουν bold στην στιγμή.
Απόγευμα Παρασκευής!!!! !
~ ~ ~ ~ ~ ~
04.03.21
Άσσοι.... . πιο μπροστά απ' το μανίκι!!!! !
~ ~ ~ ~ ~ ~
03.03.21
~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~
02.03.21
"Ο Γκέιτς προειδοποιεί ότι για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την πανδημία μπορεί να χρειαστεί όλο το 2022."

Μπορεί κάποιοι να αναρωτηθούν: " ως τι το λέει; Ως επιστήμονας; Ως ειδικός; Ως αναλυτής; Ως πολιτικός; Ως τι βρε αδερφέ;"

Ως το αφεντικό όλων είναι η απάντηση.... .
~ ~ ~ ~ ~ ~
Again για τις επαναλαμβανόμενες αναβολές, τώρα εδώ με αφορμή την έλλειψη ύπνου που φέρνει την αναβολή μιας ολονύκτιας έκφρασης, όμως αν γίνει αυτή η έκφραση μετά θα έρθει η αναβολή της μέρας που είναι αμείλικτη και δεν σηκώνει αναβολές αυτή. #tileokadenpeftogiaypnoTHEEmou

Σχόλια