Ψητή βρώμη στον φούρνο: Η συνταγή που θα σε κάνει να δεις τη βρώμη με άλλο μάτι

Από το bbcgoodfood.com
Η ψημένη βρώμη είναι μια γεμάτη και ζεστή επιλογή πρωινού. Δοκιμάστε τις δελεαστικές ιδέες συνταγών μας, γεμάτες με θρεπτικά συστατικά όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς και κακάο.

Η βρώμη είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σας προετοιμάσει για την ημέρα. Πλούσιο σε ίνες και γέμιση, είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο. Εάν απολαμβάνετε ήδη κουάκερ και μούσλι, θα λατρέψετε αυτές τις επιλογές ολικής αλέσεως που σερβίρονται φρέσκα από το φούρνο. Τίποτα δεν ξεπερνά την ψημένη βρώμη για πρωινό σε ένα κρύο πρωί.

Κουάκερ μπανάνας
Χρησιμοποιώντας μόνο πέντε υλικά, αυτή η επιλογή πρωινού δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Η βρώμη με κουάκερ Jumbo παρέχει άφθονες φυτικές ίνες για να σας κρατήσει γεμάτους μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Τα καρύδια προσθέτουν μια ικανοποιητική κρίση μαζί με μια δόση υγρών λιπών , ενώ η πλούσια σε αντιοξειδωτικά κανέλα προσθέτει μια πινελιά μπαχαρικών. Για να το ξεπεράσουμε, οι μπανάνες φέρνουν φυσική γλυκύτητα και άφθονο κάλιο που είναι υγιές για την καρδιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γάλα της επιλογής σας - οι επιλογές χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα λειτουργούν επίσης καλά.


Δοκιμάστε τη συνταγή: Ψητό κουάκερ μπανάνας

Ψήστε το βατόμουρο και τη βρώμη μήλου
Οι λάτρεις των θρυμματισμένων φρούτων θα λατρέψουν αυτό το θρεπτικό πιάτο πρωινού. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ένα μέρος των πέντε ημερών σας πριν από το μεσημεριανό γεύμα, καθώς έχουμε χρησιμοποιήσει πλούσια σε βιταμίνες μήλα και βατόμουρα , τα οποία παρέχουν επίσης ισχυρά αντιοξειδωτικά που ονομάζονται ανθοκυανίνες . Το εκχύλισμα κανέλας, κάρδαμου και βανίλιας συσκευάζει μια γροθιά γεύσης - θα λατρέψετε το απίστευτο άρωμα καθώς ψήνει στο φούρνο!


Ψήστε το μύρτιλο και τη βρώμη
Ξεκινήστε το πρωί σας σε μια καλή αρχή με αυτό το εξαιρετικά ικανοποιητικό πρωινό. Τα αμύγδαλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά παρέχουν άφθονη καλοσύνη, όπως υγιή λίπη, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε. Έχουμε αξιοποιήσει στο έπακρο τα εντυπωσιακά διατροφικά διαπιστευτήριά τους χρησιμοποιώντας γάλα αμυγδάλου, βούτυρο αμυγδάλου και ολόκληρα αμύγδαλα μαζί με φρέσκα βακκίνια , τα οποία παρέχουν βιταμίνη C .

Δοκιμάστε τη συνταγή: Ψήστε το μύρτιλο και τη βρώμη

Ψήστε το κακάο και τη βρώμη
Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό το υπέροχο πρωινό είναι πραγματικά υγιεινό, vegan και κάτω από 300 θερμίδες ανά μερίδα. Τα αποξηραμένα κεράσια συνδυάζονται τέλεια με πλούσια σε αντιοξειδωτικά σκόνη κακάου και μύτες κακάου, ενώ το γάλα φουντουκιού προσθέτει κρεμώδη υφή. Έχουμε χρησιμοποιήσει επίσης σπόρους chia , οι οποίοι παρέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, και φυσικά βρώμη, που καθιστούν αυτή την επιλογή μια εξαιρετική πηγή φιλικών προς το έντερο ινών.

Δοκιμάστε τη συνταγή: Ψήστε το κακάο και τη βρώμη

Σχόλια