Αλέξης Τσίπρας: Έχω σβήσει όλα τα likes που είχα κάνει στις φωτογραφίες του Γιάνη στο Facebook

Από το tovatraxi.com
Στην παραδοχή ότι έχει σβήσει όλα τα likes που είχε κάνει στις φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για τα όσα συνέβησαν το 2015 προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ήταν η πρώτη μου φορά με τον Γιάνη και πίστεψα ότι δε θα με πληγώσει» είπε αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον πρώην υπουργό Οικονομικών το 2015. «Έκανα λάθη, πολλά λάθη.»

Ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχτηκε ότι ακόμα και σήμερα μπαίνει κάποιες φορές να δει το προφίλ του πρώην συντρόφου του στο Facebook.

«Τις νύχτες άμα έχω πιεί λίγο μπαίνω και κοιτάζω τις παλιές μας φωτογραφίες, ακούγοντας το ‘δε θέλω να σε ξαναδώ/μανάρι μου τα κάναμε σαλάτα’ από εκείνο το τραγούδι της Αρλέτας» είπε στη συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός.

«Κάποιες φορές πήγα να του στείλω και μήνυμα. Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς κυμάτιζε πάνω του στο καλοκαιρινό αεράκι της Αίγινας το αμάνικο μπλουζάκι που τόσο αγαπούσε και πώς συζητούσαμε μέχρι αργά τη νύχτα σε τι χαρτί να τυπώσουμε τα κουπόνια που θα δίναμε στους πολίτες αντί για ευρώ. Αχ, ωραίες εποχές.»

Σχόλια