Τραγικό: Συνεχίζει να δέχεται bullying από τα άλλα υποβρύχια το υποβρύχιο Πιπίνος

Από το tovatraxi.com
Συμπεριφορές που δεν τιμούν κάποια -μεμονωμένα ευτυχώς- υποβρύχια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με αναφορές το υποβρύχιο «Πιπίνος» συνεχίζει να δέχεται bullying από άλλα υποβρύχια εξαιτίας του ονόματος του.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια» λέει υψηλόβαθμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που γνωρίζει την κατάσταση. «Κάποια –ευτυχώς λίγα- υποβρύχια συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον Πιπίνο λόγω του ονόματος του.»

Όπως αναφέρει, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υποβρύχιο έχει ενταχθεί στο στόλο από το 2014 και έχει δεχθεί επαίνους για την δράση του, αυτό δεν έχει σταματήσει κάποια άλλα υποβρύχια από το να κάνουν κατά καιρούς σχόλια που ξεπερνάνε το όριο της πλάκας.

«Μα καλά, Πιπίνος; Το Πίπη η Φακιδομύτη δεν ήταν διαθέσιμο; του λένε. Μάταια προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι έχει το όνομα ενός φημισμένου ναυάρχου, αυτοί γελάνε κάτω από τα περισκόπια τους όταν μπαίνει στον ναύσταθμο. Ευτυχώς πρόκειται για μια μικρή ομάδα μεμονομένων υποβρυχίων, αλλά για μας οι συμπεριφορές αυτές είναι καταδικαστέες» προσθέτει.

Ο αξιωματούχος δεν έκρυψε και την ανησυχία του ΓΕΝ για την επίδραση που έχει αυτή η συμπεριφορά στην ψυχολογία του ελληνικού υποβρυχίου. «Κάποιες φορές καταδύεται και δεν αναδύεται για μέρες. Την άλλη φορά τον βρήκαμε να κάθεται σιωπηλός στο βυθό έξω από την Άνδρο. Αυτή είναι βέβαια και η αποστολή του, αλλά μας φάνηκε πολύ προβληματισμένος» καταλήγει.

Σχόλια