Αποθεώθηκε άνδρας που κατάφερε να ξεχωρίσει σπιράλ για τα κουνούπια χωρίς να τα σπάσει

Από το tovatraxi.com
Την απόλυτη αποθέωση από την οικογένεια του και τους φίλους του γνώρισε ένας άνδρας ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει δύο φιδάκια για τα κουνούπια χωρίς να τα σπάσει.Όπως διηγήθηκε η σύντροφος του νεαρού, βρίσκονταν στο μπαλκόνι με φίλους όταν του ζήτησε να ανάψει ένα φιδάκι γιατί είχε κουνούπια. Όπως λέει, τίποτα δεν μπορούσε να τους προετοιμάσει για τις ιστορικές στιγμές που θα ακολουθούσαν.

«Είδα ότι είχε μείνει ένα τελευταίο φακελάκι οπότε καταλαβαίνετε την αγωνία μου» είπε η νεαρή.

Η κοπέλα διηγήθηκε πως ο σύντροφος της άνοιξε το φάκελο και έβγαλε τα δύο κολλημένα σπιράλ. «Όλοι κρατούσαμε την ανάσα μας. Μια απόκοσμη ησυχία έπεσε στο τραπέζι. Ήμουν σίγουρη ότι θα σπάσουν, όπως τόσες άλλες φορές, αναγκάζοντας μας να κάνουμε δέκα διαφορετικές πατέντες για να τα ανάψουμε.»

«Όλοι κρατούσαμε την ανάσα μας. Μια απόκοσμη ησυχία έπεσε στο τραπέζι. Ήμουν σίγουρη ότι θα σπάσουν»

Τότε, όπως λέει, συνέβη το απίστευτο. Με μια απρόσμενη κίνηση, ο νεαρός ξεχώρισε τα δύο σπιράλ, χωρίς να ακουστεί το χαρακτηριστικό «κρακ» που θα σήμαινε ότι τα φιδάκια είχαν σπάσει σε 2149 κομμάτια.

«Επικράτησε πανζουρλισμός. Σηκωθήκαμε όλοι χειροκροτώντας και τον αγκαλιάσαμε, πήραμε τηλέφωνο άλλους συγγενείς, η μάνα του έκλαιγε. Πραγματικά είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ, ίσως η καλύτερη στιγμή του φετινού καλοκαιριού.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαχωρισμός των σπιράλ είναι μια αρχαία τέχνη που έχει τις ρίζες της στους βουδιστές μοναχούς του Νεπάλ, καθώς απαιτεί απόλυτη αυτοσυγκέντρωση αλλά και τεράστια αυτοπειθαρχία ώστε να πνίξεις τα συναισθήματα ακραίας οργής όταν εννιά στις δέκα φορές σπάνε στα χέρια σου.

Σχόλια