Νεαρός έμαθε ποντιακούς χορούς στην προσπάθεια του να σκοτώσει κατσαρίδα


Από το tovatraxi.com

Τιμητικό βραβείο για τις χορευτικές του ικανότητες απένειμε χθες τοπικός σύλλογος Ποντίων σε νεαρό από τα Σούρμενα Αττικής, ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος επί 20 λεπτά στο μπάνιο με μια μεγάλη κατσαρίδα.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μιλήσαμε με την αρραβωνιαστικιά του νεαρού, η οποία μας διηγήθηκε την παράξενη αυτή ιστορία:

«Πριν από μερικές μέρες περνούσα έξω απ το μπάνιο και, όταν κοίταξα μέσα, είδα τον Γιάννη να χορεύει ποντιακά. Παραξενεύτηκα, γιατί δεν ακουγόταν μουσική, όμως εκτελούσε τις κινήσεις τέλεια, χοροπηδώντας και χτυπώντας το πόδι του κάτω με δύναμη ενώ παράλληλα φώναζε και ανεβοκατέβαζε τα χέρια του» μας είπε.

«Πραγματικά δεν είχα ξαναδεί κάποιον να χορεύει ποντιακούς χορούς τόσο καλά. Βέβαια κάποια στιγμή βγήκε τσιρίζοντας απ το μπάνιο και τότε είδα την κατσαρίδα, αλλά και πάλι ήταν εντυπωσιακό» μας είπε η νεαρή, η οποία συμμετέχει σε τοπικό σύλλογο ποντιακών χορών.

Όπως μας είπε η ίδια, βιντεοσκόπησε τον χορό του συντρόφου της με το κινητό της και στη συνέχεια τον έδειξε στα μέλη του χορευτικού της συλλόγου, ο οποίος απένειμε στον νεαρό το τιμητικό βραβείο λίγες μέρες αργότερα.

«Το αξίζει αυτό το βραβείο ο Γιάννης. Πάντα ήξερα ότι έχει ταλέντο από τότε που πάτησε μια φορά ξυπόλητος έναν γυμνοσάλιαγκα και εκτέλεσε ένα moonwalk καλύτερα κι απ’τον μακαρίτη τον Μάικλ Τζάκσον» καταλήγει.

Σχόλια