Τα παράτησε όλα για να πεζοπορήσει με το αγαπημένο του Χάσκι

 Από το zoon.gr
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σκεφτεί κάποια στιγμή να αφήσουν πίσω τις υποχρεώσεις τους και να ακολουθήσουν μια διαφορετική ζωή αλλά συνήθως δεν το τολμούν, προτιμώντας τη σιγουριά και την ασφάλεια. Ο Henrik Vikse από την Νορβηγία όμως το είπε και το έκανε!

Πάντα ονειρευόταν να τα παρατήσει όλα και να φύγει από τη μεγάλη πόλη για να πεζοπορήσει τα πανέμορφα τοπία της Νορβηγίας. Φυσικά όχι μόνος του, αλλά μαζί με τον αγαπημένο του φίλο τον Akiak, που δεν είναι άλλος, από ένα τετράχρονο και τετράποδο Χάσκι!

Και έτσι και έγινε! «Εγκατέλειψα την δουλειά μου σε κατασκευαστική εταιρία με ένα ασφαλές εισόδημα, για να γίνω ευτυχισμένος! Μου αρέσει να ζω ελεύθερος χωρίς να κάνω σχέδια για το μέλλον. Για μένα και τον σκύλο μου πλέον έχει σημασία μόνο το παρόν. Και επιλέξαμε να το ζήσουμε με τον τρόπο που μας αρέσει. Είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vikse στην Daily Mail UK. 

Σήμερα, ο Vikse και ο έμπιστος του φίλος, έχουν γίνει διάσημοι στα social media καθώς οι φωτογραφίες που ανεβάζουν από τις πεζοπορίες και από τις παρελκόμενες τρέλες τους έχουν τεράστια απήχηση σε όλους εκείνους που συνεχίζουν ονειρεύονται και να αναζητούν ένα καλύτερο παρόν και όχι μέλλον!


Σχόλια