ειδικές συνθήκες

Όταν είμαστε σε ειδικές συνθήκες έρχονται ιδέες που γίνονται πράξεις. Όλη η τελευταία περίοδος είναι μια ''ειδική'' συνθήκη, η σκέψη είναι ''κάπως'' και ''κάπου'', όλα στο σύνολό μας λειτουργούν διαφορετικά, όπως και αν μας βρίσκει αυτή η συνθήκη λόγω κορονοϊού (και μην το αρνείστε αυτό).

Μια απ' τις προηγούμενες ημέρες είχα στην περιοχή της Μαρτίου ραντεβού σε συνεργείο για ζημιά που έβγαλε το αυτοκίνητο. Σε άλλη φάση θα σκεφτόμουν πως θα επέστρεφα πίσω, πόσα λεωφορεία και από που θα 'περνα. Τώρα τα πράγματα ήταν απλά, έτσι κι έγινε. Μικρή προπόνηση με όμορφη ανάβαση που συνδύασε πόλη και βουνό.

Έτρεχα και σκεφτόμουν μια άλλη ειδική συνθήκη που 'χα δημιουργήσει ο ίδιος και κράτησε δυο χρόνια. Σκεφτόμουν το project - www.running365.gr. Συγκεκριμένα σκεφτόμουν την 108 συνεχόμενη ημέρα τρεξίματος, είχα πάει απ' το σπίτι στην δουλειά τρέχοντας, Ασβεστοχώρι - Καλαμαριά.

Σκεφτόμουν τις αλλαγές και την απλότητα του όλου. Παλιότερα χρόνια αυτές τις αποστάσεις οι άνθρωποι τις έκαναν καθημερινά, Θεσσαλονίκη - Ασβεστοχώρι, Θεσσαλονίκη - Χορτιάτη και πόσες άλλες. Διαφορετικά μεγέθη, διαφορετικών ειδών στον χώρο και τον χρόνο.

Απλά είναι τα πράγματα κι ας (τα κάνουμε να) φαίνονται πολύπλοκα!!!!!
Ας είμαστε καλά να δοκιμάζουμε!!!!!

β.ψ. 






Σχόλια