Άνδρας έμαθε καποέιρα όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια σε κάδο που είχε μέσα γάτα

Από το tovatraxi.com / 29.01.15
Ειδικός στην βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη καποέιρα έγινε ένας άνδρας που πήγε αργά τη νύχτα να πετάξει τα σκουπίδια σε κάδο όπου, χωρίς να το γνωρίζει, βρισκόταν μέσα μια γάτα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το περιστατικό συνέβη την ώρα που κάθε βράδυ συνηθίζει να κατεβάζει τα σκουπίδια.

«Πλησίασα τον κάδο και είδα ότι ήταν μισογεμάτος, οπότε δεν πήγε ο νους μου στο κακό. Όταν όμως πήγα κοντά και έριξα τη σακούλα ακούστηκε ένα ανατριχιαστικό ουρλιαχτό και πετάχτηκε από μέσα ένα μαύρο πράγμα προς την κατεύθυνση μου» είπε ταραγμένος.

Τρομοκρατημένος ο άνδρας πραγματοποίησε δύο τέλειες εναέριες κωλοτούμπες προς τα πίσω, ενώ όταν προσγειώθηκε άρχισε με γρήγορες κινήσεις να κόβει τον αέρα με τα χέρια, ουρλιάζοντας ταυτόχρονα.

«Όταν έριξα τη σακούλα ακούστηκε ένα ανατριχιαστικό ουρλιαχτό και ένα μαύρο πράγμα πετάχτηκε προς την κατεύθυνση μου»

Για καλή του τύχη, από το σημείο περνούσαν εκείνη την ώρα δύο Βραζιλιάνοι, οι οποίοι παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι την επίδειξη του νεαρού. Αμέσως του πρότειναν να διδάξει σε σχολή που διατηρούν σε περιοχή της Αθήνας, πρόταση την οποία ο νεαρός αποδέχτηκε.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτει τις έμφυτες αθλητικές του ικανότητες, αφού παλαιότερα είχε μάθει παρκούρ μια φορά που ήταν στο ντους και η κοπέλα του είχε ανοίξει ξαφνικά το ζεστό νερό στην κουζίνα.

Σχόλια