Τι τίτλο να δώσεις!!!!!

Από το f/b Humans of Kalamata / τίτλος άρθρου keeplife.gr 
Από χθες (Σάββατο 09.11.19) που κάνει τον γύρο των σοσιαλ μιντια η φωτογραφία του Κιάνου Ριβς, ετών 55 και της νέας του αγαπημένης εικαστικού στο επάγγελμα, Αλεξάντρα Γκραντ, ετών 46, έχω διαβάσει τα ξερατα σε σχόλια για άλλη μια φορά.

Μισογυνισμος, σεξισμός, ρατσισμός ηλικιακός και ο κλασικός ρατσισμός απέναντι σε οτιδήποτε δεν θεωρούμε εμείς «εξωπραγματικά όμορφο» για τα στανταρς ενός παγκόσμιου βεληνεκούς σταρ του Χολιουοντ με 360 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη, πανέμορφος, αγεραστος στην όψη, με καριέρα αξιοζήλευτη.

Γιατί η Αλεξάντρα φαίνεται «γριά» η έστω μεγαλύτερη του κατά πολύ, γιατι η Αλεξάντρα επιλέγει να μην βάφει τα μαλλιά της, γιατί δεν κάνει χίλια μποτοξ να μοιάζει με μούμια, γιατί μας ενοχλεί που φαίνεται ως μια μέση (όσο μέση μπορει βέβαια να θεωρηθεί μια αγαλματένια κορμοστασιά, όμορφη γυναικα φανταζομαι για αρκετούς κάποιους)γυναίκα της διπλανής πόρτας ενώ στο κάτω κάτω της γραφής απευθύνεται σε όλες έμας τις υπόλοιπες εμφανισιακά πάνω κάτω. Αμ πως όμως γίνεται να έχει αυτή τέτοιο άνδρα, που οι περισσότεροι επιλέγουν κάτι μοντελες η σταρλετιτσες αψεγάδιαστες και τουλάχιστον τα μισά χρόνια του Ριβς.

Ο Ρίβς όμως ανέκαθεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της εξτραβαγκανζα ζωης που επιβάλει η διασημότητα . Όλος του ο βίος είναι ένα αντικονφορμιστικο μανιφέστο. Τον εγκαταλείπει ο πατέρας του στα 3 του. Αλλάζει δεκάδες σχολεία γιατί ήταν δυσλεκτικός. Χάνει τον επιστήθιο φιλο του, Ριβερ Φοινιξ στα 23 από υπέρβολικη δόση. Γεννάει η αρραβωνιαστικιά του το 1999 το μωρό τους νεκρό και μετά από δυο χρόνια την χάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Φρόντισε επι χρόνια την αδερφή του που έπασχε από λευχαιμία και δώρισε μάλιστα το 70 τοις εκατό των εισπράξεων από τις παραγωγές του Μάτριξ σε ιδρύματα ερευνητικά και φιλανθρωπικά στον αγώνα κατά της λευχαιμίας.

Σύμφωνα με όλα αυτά, ο Ριβς δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει να κάνει εμφάνιση δημόσια πρώτη φορά στα 35 χρόνια καριέρας του στο κόκκινο χαλι παρά μόνο με μια «αντισυμβατική» Αλεξάντρα.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν την οποία προβολή τους και δύναμη τους για να γίνουν η αλλαγή σε αυτόν τον κόσμο. Γροθιά στις προσδοκίες. Γροθιά στην νόρμα. Γροθιά στο κατεστημένο. Καρδούλες στο συναίσθημα της αγάπης.
Ταιριαστό ζευγάρι είναι μόνο το ευτυχισμένο. Μόνο .-

@effie k. Butsikaris

Σχόλια