Οι Έλληνες κατάλαβαν πως ο Μητσοτάκης είναι η μόνη ελπίδα για την Ελλάδα

Από το pitsirikos.net
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του πρωθυπουργού θα είναι καταστροφή για τη χώρα και κατηγορούν τους πολίτες που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία και την έκαναν κυβέρνηση.

Αυτή η άποψη είναι εντελώς εσφαλμένη.

Ο ελληνικός λαός είναι σοφός. Και βλέπει πολύ μπροστά.

Είναι προφανές πως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον.

Η μόνη περίπτωση να υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα είναι να καταστραφεί εντελώς, να μην μείνει τίποτα όρθιο και να φτιαχτεί από την αρχή· άλλη λύση δεν υπάρχει σε μια χώρα που είναι όλα λάθος από την ημέρα που δημιουργήθηκε, ενώ οι Τσίπρες και οι Σαμαράδες αποτελούν ημίμετρα που απλά βαλτώνουν την κατάσταση.

Ποιος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να καταστρέψει εντελώς την Ελλάδα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν είναι μόνο ότι είναι άσχετος, δεν είναι μόνο ότι έχει τον ανθρωποδιώχτη, δεν είναι μόνο ότι τον βλέπεις και σε πιάνουν τα γέλια.

Είναι και ότι είναι πλαισιωμένος από υπουργούς που είναι ολοφάνερο πως δουλεύουν για τους ολιγάρχες· ο καθένας για διαφορετικό ολιγάρχη.

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να σκοτώνονται όλοι αυτοί μεταξύ τους και να δημιουργηθεί το απόλυτο χάος, ενώ δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος την ημέρα που ο Μητσοτάκης θα ανακοινώνει την νέα χρεοκοπία της χώρας.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, το βλέπουμε όλοι, έρχεται.

Η Νέα Δημοκρατία που εκτίναξε το δημόσιο χρέος και οδήγησε την χώρα στην πρώτη χρεοκοπία του 2010, έχει την τεχνογνωσία και είναι το κόμμα που εγγυάται πως μπορεί να φέρει και νέα χρεοκοπία.

Λένε πως ο ορισμός της ανοησίας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Οι Έλληνες έκαναν το ίδιο πράγμα περιμένοντας το ίδιο αποτέλεσμα: τη νέα χρεοκοπία που θα διαλύσει εντελώς τη χώρα, ώστε να την φτιάξουν από την αρχή.

Οι Έλληνες ψήφισαν σωστά. Οι Έλληνες ψήφισαν σοφά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η εγγύηση για την ολοσχερή καταστροφή της Ελλάδας.

Και μετά την καταστροφή, θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή.

Και αυτή τη φορά θα τα κάνουμε σωστά.

Άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη ελπίδα για την καταστροφή αυτής της σάπιας χώρας και την δημιουργία της από την αρχή.

Ας τον στηρίξουμε.

Σχόλια