Ένα λεωφορείο… γυμναστήριο


Από το enikos.gr
Ένας γυμναστής στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ είχε μια εξαιρετική ιδέα, να φέρει το γυμναστήριο στους πελάτες, χωρίς να αναγκάζονται εκείνοι να πηγαίνουν σε αυτό.


Έτσι μεταμόρφωσε ένα απλό λεωφορείο σε γυμναστήριο δίνοντας τη δυνατότητα στον καθέναν όπου κι αν βρίσκεται να ασκηθεί για λίγα λεπτά. Τοποθέτησε στο εσωτερικό όλα τα απαραίτητα όργανα και με τις δικές του συμβουλές καθοδηγεί τον κόσμο να κάνει την προπόνησή του.


«Το λεωφορείο πηγαίνει στην παραλία το μεσημέρι, ενώ το πρωί είμαστε στο κέντρο, εκεί που οι υπάλληλοι των εταιρειών κάνουν ένα διάλειμμα για φαγητό Αν θέλει κάποιος μπορεί αν κάνει περίπου 20 λεπτά άσκηση που θα τον τονώσει και θα τον βοηθήσει να συνεχίσει τη μέρα του με περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Πολλοί προτιμούν να επισκεφθούν τα όργανα και να κάνουν λίγο διάδρομο από το να φάνε ένα παχυντικό σνακ την ώρα του διαλείμματος. Επίσης οι λουόμενοι θέλουν να “γραμμώσουν” λίγο παραπάνω. Η ιδέα έχει μεγάλη απήχηση και σύντομα σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε κι άλλα λεωφορεία-γυμναστήρια για να καλύψουμε τις ανάγκες», λέει ο ιδιοκτήτης.

Σχόλια