Γάλλος καλλιτέχνης μετατρέπει παλιό τροχόσπιτο σε κινητή πισίνα


Από το pool-about.gr
Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε ανάμεσα στους λάτρεις του καλοκαιριού, όταν ο γάλλος καλλιτέχνης Benedetto Bufalino αποκάλυψε στα πλαίσια του πρότζεκτ “οχήματα που μετατρέπονται σε άλλα αντικείμενα”, μία κινητή πισίνα τροχόσπιτο. Στην καταλληλότερη στιγμή για το καλοκαίρι, το περίεργο αντικείμενο όχι μόνο προσφέρει αναζωογονητικές βουτιές, αλλά και την δυνατότητα να οδηγεί κανείς στον ανοιχτό δρόμο μεταφέροντας το pool party σε οποιαδήποτε ζεστή τοποθεσία.

Η διαδικασία που ακολούθησε για αυτή την μετατροπή ήταν η ακόλουθη: αφαίρεσε την οροφή του τροχόσπιτου, άδειασε το εσωτερικό του και τροποποίησε το σώμα του αυτοκινήτου ώστε να μπορεί να συγκρατήσει το νερό. Στη συνέχεια τοποθέτησε μία σκάλα στο πίσω μέρος του οχήματος, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να μπαίνουν μέσα στην πισίνα. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένος καλλιτέχνης μετατρέπει παλιά αυτοκίνητα σε λειτουργικά αντικείμενα. Νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα ο Γάλλος καλλιτέχνης μηχανεύτηκε την εξής περίεργη τροποποίηση: μετέτρεψε ένα παλιό Ford Mondeo σε έναν πλήρως λειτουργικό φούρνο με ξύλα για πίτσα.


Σχόλια