Καθηγητής κράτησε αγκαλιά το μωρό φοιτητή στη διάρκεια του μαθήματος επειδή δεν έβρισκε νταντά


Από το lifo.gr
Η φωτογραφία ενός καθηγητή Μαθηματικών που κρατά στην αγκαλιά του το μωρό ενός φοιτητή του, στη διάρκεια του μαθήματος, έχει γίνει viral στα social media συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του. 

Ο Γουέιν Χάειρ, πατέρας της μικρή Ασάτα, την είχε πάρει μαζί του στο μάθημα επειδή δεν μπορούσε να βρει νταντά να την κρατήσει. 

Όταν του εξήγησε την κατάσταση, ο καθηγητής Νέιθαν Αλεξάντερ πήρε την πρωτοβουλία να έχει στην αγκαλιά του το μωρό σε όλη τη διάρκεια του 50 λεπτών μαθήματος προκειμένου ο φοιτητής να μπορέσει να «κρατήσει καλές σημειώσεις». 


«Δεν έχω δικά μου παιδιά. Ανησυχούσα μήπως το μωρό άρχιζε να κλαίει αλλά τελικά πήγαν όλα τέλεια. Ήταν πάρα πολύ καλή», σχολίασε ο Αλεξάντερ, που διδάσκει στο κολέγιο αρρένων Morehouse της Τζόρτζια. Ένας από τους διασημότερους αποφοίτους της σχολής ήταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. 

Ο 34χρονος καθηγητής είπε στον πατέρα πως μπορεί να φέρνει όποτε θέλει την κόρη του μαζί στο μάθημα, καθώς παρατήρησε πως ο φοιτητής πολλές φορές αναγκαζόταν να φύγει νωρίτερα ώστε να την φροντίσει. 

«Κάνει δυο δουλειές, σπουδάζει, συμμετέχει σε διάφορα προγράμματα και είναι επίσης γονιός», εξήγησε ο Αλεξάντερ. «Αυτή η φωτογραφία λειτουργεί ως υπενθύμιση όσων υποχρεώνονται να κάνουν οι γονείς καθημερινά», πρόσθεσε. 

Ο καθηγητής αστειεύτηκε επίσης πως η διδασκαλία του κατάφερε να κοιμίσει τελικά το μωρό. «Όταν άρχισε να την παίρνει ο ύπνος, είπα στην τάξη, "υποθέτω πως είμαι πολύ βαρετός αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο ίδιος.


Η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, συγκεντρώνοντας δεκάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία του καθηγητή, τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως και η μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Σχόλια