Της στιγμής / Mega ζωής.....


Είναι γνωστή η φράση : ''αυτός έχει λεφτά για δέκα ζωές''. Ήρθε η φράση με αφορμή το MEGA. Έχει τόσο πολύ υλικό για τουλάχιστον άλλα είκοσι χρόνια, σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αρκετά καλό υλικό. 

Το καλύτερο όσον αφορά την αποβλάκωση των επόμενων γενεών, γιατί τις δικές μας προμνημονιακές της αποβλάκωσε με το παραπάνω. Φουλ της αποβλάκωσης, σειρές ''κονωνικόσυναισθηματικόψυχαγωγικόερωτικόπαθολογικού'' τελικά χαρακτήρα, με φουλ επίσης ενημέρωση της κατεύθυνσης με το γάντι κάτω απ' το χαλί.

Έχει υλικό το MEGA για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί έχει πέσει πολύ χρήμα όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχει πέσει χρήμα ίσως για περισσότερες από δέκα ζωές.

Πόσο τυχαίο σκέφτομαι είναι ότι από τις τελευταίες παραγωγές αν όχι η τελευταία ήταν το ''Εθνική Ελλάδος'' του Γιώργου Καπουτζίδη. Ουσιαστικά μιλούσε για όλη την προ μνημονιακή κατάσταση της χώρας. 

Ο πρώτος κύκλος παρουσιάστηκε 01-06.2015, ενώ ο δεύτερος δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της κατάστασης στο κανάλι και μεταφέρω από το el.wikipedia.org ''Λόγω όμως των πολιτικών εξελίξεων μέσα στο καλοκαίρι του 2015 και την επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων στις τράπεζες (capital control), η παραγωγή και τα γυρίσματα δεν ήταν εφικτό να γίνουν και έτσι αναβλήθηκαν για μετά το Πάσχα του 2016. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο δεύτερος κύκλος της σειράς να μην μπορεί να προβληθεί τη σεζόν 2015-16 και να μεταφερθεί στη σεζόν 2016-17. Λόγω όμως των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στο κανάλι, η σειρά πήρε αναβολή με άγνωστο το αν και πότε θα ολοκληρωθεί.''

Σκέψεις μιας στιγμής από ένα κανάλι.....ακόμα και ο όρος κανάλι πόσα συμβολίζει.....
β.ψ.

Σχόλια