Παράσταση "Λαϊκό Σανατόριο Ασβεστοχωρίου. Ούτε μια Αναπνοή χαμένη" .


Από το facebook / Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης
Η αφεντιά μου και η συντρέχτισα Κατερίνα, σας προσκαλούμε στον 3ο κύκλο των παραστάσεων του έργου της Χαρούλας Αποστολίδου "Λαϊκό Σανατόριο Ασβεστοχωρίου. Ούτε μια Αναπνοή χαμένη" .

Το έργο θα παρουσιαστεί από την θεατρική ομάδα ΛΗΝΟΣ του νοσοκομείου Παπανικολάου-της οποίας είμαστε μέλη. Οι παραστάσεις θα δοθούν στην εγκαταλειμμένη 2η πτέρυγα του πέτρινου κτηρίου του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Εξοχή Θεσσαλονίκης. 

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 26,27,28 Ιουνίου και 3,4 και 5 Ιουλίου 2015 Ώρα έναρξης : 9μμ. Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά. 

Το έργο αναδεικνύει μια ανακυκλούμενη διαδρομή στις αφορμές κοινωνικού αποκλεισμού μέσα από τις αιτίες και τις συγκυρίες της δημιουργίας του συνοικισμού της Εξοχής. Μια εμπειρία από το κοντινό παρελθόν για το απώτερο μέλλον. Ο αριθμός των θεατών θα κρατηθεί περιορισμένος, λόγω της ιδιαιτερότητας της ροής της παράστασης. Υποχρεωτική κράτηση θέσης. Τηλ. κρατήσεων: 6979925763. Για ορεκτικό μπορείτε να κάνετε κλίκ στο παρακάτω κλιπ. 

Λουκάς Δαγδηλέλης


Σχόλια