Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου playback με την ομάδα RU


Η ομάδα αυτοσχεδιαστικού θεάτρου playback RU σας προσκαλεί στην παράσταση: 
πιάσε το νήμα
Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου playback με την ομάδα RU

το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 
στις 18.30 
στον πολυχώρο τέχνης SourLiBooM

Στο θέατρο Playback ο πυρήνας της παράστασης είναι η αφήγηση ιστοριών ή στιγμών από την προσωπική ζωή των θεατών, όπου μέσα από μία τελετουργική διαδικασία παρακολουθούν άμεσα την αυτοσχεδιαστική εκδραμάτισή των βιωμάτων τους. Ο αφηγητής, βλέποντας την ιστορία του να "ανα-δημιουργείται" (Play-back) μπορεί όχι μόνο να συνδεθεί διαφορετικά με την δική του εμπειρία αλλά και να βιώσει μια μοναδική σχέση με τους ηθοποιούς και το υπόλοιπο κοινό. 

Λίγα λόγια για την ομάδα 
Η ομάδα «RU» είμαστε οι: Μαρίνα Δερματά, Λία Ζωγράφου, και Βικτώρια Παπαμιχαήλ. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά από το 2003 ως το 2013, σαν μέλη της ομάδας "Ελληνικό Playback Θέατρο" - της πρώτης πιστοποιημένης ομάδας Playback στην Ελλάδα από το International Playback Theater Network (IPTN). Η πρόσφατη επανένωσή μας εμπνέεται από την πίστη στην ιστορία - προσωπική, μύθο, παραμύθι - ως τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μας και τους άλλους και ως εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοανακάλυψης. 


στον πολυχώρο τέχνης SourLiBooM, Κ. Κρυστάλλη 4 (Πλ. Αντιγονιδών)

τιμή εισιτηρίου: 10 κανονικό / 7 μειωμένο (φοιτητικό / ανέργων)

τηλέφωνο κρατήσεων: 2314 011 584 / online στο www.sourliboom.com και στη φόρμα κρατήσεων http://www.sourliboom.com/#!reservations/c1rk8

Σχόλια