Είναι ανάπηροι και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνοί

Από το invitromagazine.gr
Ο Oliver Fermariello είναι ένας Ιταλός φωτογράφος που αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια με το όνομα «σε αγαπώ και εγώ» και στην οποία στόχος του είναι να δείξει την καθημερινότητα ανάπηρων ανθρώπων μέσα στο σπίτι τους. Την ώρα που είναι γυμνοί, την ώρα που τρώνε που κοιμούνται που απολαμβάνουν το σεξ. «δεν διαφέρουμε σε τίποτε από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι εξίσου φυσιολογικοί με όλους μας. Είναι άνθρωποι όπως εμείς. Οι ΄ναθρωποι με αναπηρία βιώνουν καθημερινά την κοινωνική διάκριση.» 

Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τις ιστορίες πίσω από αυτές.


Ο Ματέο είναι 30 χρονών. Είναι και αυτός φωτογράφος. Πριν 3 χρόνια στη Βοσνία τραβούσε φωτογραφίες και δίχως να το καταλάβει μπήκε μέσα σε ένα ενεργό ναρκοπέδιο. Έχασε το αριστερό του πόδι…


Ο Αντρέα είναι 50 χρονών. Γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει 2 πτυχία στο πανεπιστήμιο. Στην Φιλοσοφία και την Ιστορία.



Η Κιάρα είναι 29 ετών. Πάσχει από osteogenesis, μια ασθένεια όπου τα κόκαλα είναι τόσο εύθραυστα που σπάνε. Η Κιάρα είναι θεατρική σκηνοθέτης. Εδώ και 4 χρόνια έχει μια σχέση και είναι ερωτευμένη 


Η Καρλότα είναι 20 χρονών φοιτήτρια Ιατρικής. Πριν από τρία χρόνια οδηγούσε το ποδήλατο της όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω της και την άφησε ανάπηρη. Έμεινε παραπληγική. Δεν το έβαλε κάτω. Ζει στην Μοντένα και οδηγάει ένα γερμανικό σπορ αυτοκίνητο. 


Ο Τάρεκ είναι 30 χρονών, παραπληγικός. Έτσι γεννήθηκε. Ζει στη Ρώμη και είναι καλλιτέχνης του δρόμου. Όλοι τον ξέρουν σαν «ο κλόουν στις 4 ρόδες». Όλα τα νούμερα του τα κάνει επάνω στο αναπηρικό καροτσάκι.


Ο Μαουρίτσιο είναι 52 ετών και εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ιταλίας στον τομέα ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων. Ο Μαουρίτσιο πάσχει από ατελή οστεογένεση.



Ο Βίτο είναι 42 ετών παραπληγικός. Έμεινε έτσι όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο Βίτο μένει με την κοπέλα του και απολαμβάνει τα ερωτικά παιχνίδια όπως παλιά.

Σχόλια