Ετήσιο Βιωματικό Σεμινάριο Εισαγωγής στο Ψυχόδραμα

Το ΚΕΝΤΡΟΜΕΛΕΤΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΟΦΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ διοργανώνει το ΕΤΗΣΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ

Το Ψυχόδραμα ως εργαλείο στην εκπαίδευση, τον συντονισμό και την εμψύχωση ομάδων

20-21 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στη φιλοσοφία, τη μεθοδολογία, τα βασικά χαρακτηριστικά και τις τεχνικές του Ψυχοδράματος. 

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικούς Επιστήμονες, Εκπαιδευτικούς και σε επαγγελματίες συντονιστές ομάδων.

Το σεμινάριο, διάρκειας 16 ωρών, αποτελεί το πρώτο στάδιο του ετήσιου προγράμματος εκπαίδευσης στο Ψυχόδραμα ως τεχνική ενδυνάμωσης και εμψύχωσης ομάδων, από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015. 

info
Εισηγήτρια – Συντονίστρια:

Σοφία Συμεωνίδου: Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος–Ψυχοδραματίστρια, Διευθύντρια Κέντρου Μελέτης και Εφαρμογής του Ψυχοδράματος

Δηλώσεις συμμετοχής: psychodramathess@gmail.com
Ώρες διεξαγωγής: Σα-Κυ 10.00-18.00 
Κόστος συμμετοχής: 70 € 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Σοφία Συμεωνίδου έχει Δίπλωμα στο Ψυχόδραμα και την Ομαδική Ψυχοθεραπεία και είναι εκπαιδεύτρια και διευθύντρια του Κέντρου Μελέτης και Εφαρμογής του Ψυχοδράματος στην Θεσσαλονίκη από το 2004. Έχει Δίπλωμα στις Κοινωνικές και Συμπεριφοριστικές Επιστήμες με εξειδίκευση στην Ψυχολογία. Εργάζεται στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια και ειδικότερα στην εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα για νέους, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 


Σχόλια