Active (thoughts) Member


Από το facebook / Active Member (Official) Ξημερώνoντας Δευτέρα
Δεν έχουν περάσει ούτε 20' που διάβασα ένα μύνημα από ένα φίλο που έιναι φυλακισμένος στον Κορυδαλλό. Είναι ένας πολιτικός κρατούμενος που η γαμωκοινωνία μας έχει αποδεκτεί σαν εγκληματία. Εγώ ξέρω ότι είναι ένα παιδί με πεθυμιά για λευτεριά και δικαιοσύνη, με όρεξη για ζωή, με όνειρα μαλάκες με όνειρα. Μέσα σ´ αυτά που μου έγραψε αναφέρετε και στο "Βάστα" και συμφωνεί ότι ο κόσμος ο παλιός τους πεθαίνει.

Ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε κάποιος να μου κάνει σ´ αυτό το χρονικό σημείο. Μιας και σε δυό μέρες οι active member και το lowbap σφραγίζουν ξανά το χρόνο και μοιράζονται την λευτερη αυτή αίσθηση του κόσμου που έρχεται. Μακάρι να βρισκα τα καταλληλα λόγια να σας περιγραψω πως αντιλαμβάνομαι αυτό που έρχεται. Ισως να τα καταφέρουμε πάνω απ´ τη σκηνή στη Τεχνόπολις. Το βράδυ της Τετάρτης για συμβολικούς λόγους στη σκηνή θα βρίσκομαι μόνο με τη Sadahzinia (με εξαίρεση 3 νέα τραγούδια που θα μοιραστούμε με παλιούς φίλους). Διαλέξαμε να γίνει έτσι γιατί απλά έτσι θέλαμε. Ο cosmos alivas είναι για μας το πιο σπουδαίο σημείο στο διάβα μας και θα ήταν υποκρισία να το "στολίσουμε" ακόμα και με τους πολύ ταλαντούχους συνεργάτες που υπάρχουν πια γύρω μας.

Συγχωρέστε μας λοιπόν αλλά πάνω στη σκηνή αυτή τη μέρα θα είμαστε εμείς οι δύο. 22 χρόνια συμπυκνωμένα σε 3 ώρες δυο παράλληλες ζωές αποτυπωμένες σε δυο λέξεις
"ACTIVE MEMBER"

Σχόλια