Nole: "Έκανα ένα νέο φίλο"

Από το tennisnews.gr
Το highlight της χθεσινής ημέρας του Roland Garros ήταν αναμφίβολα η κίνηση του Novak Djokovic, που χάρισε μοναδικές στιγμές σε ένα τυχερό ball boy. Όπως δήλωσε ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν μια όμορφη στιγμή και για τον ίδιο, αφού μπροστά σε μια μοναχική αναμονή μέχρι να σταματήσει η βροχή, προτίμησε να κάνει ένα νέο φίλο!

"Είχαμε μια ωραία συζήτηση. Είναι κι αυτός τενίστας, οπότε τον ρώτησα πόσο καιρό παίζει και ξέρετε, πως περνάει το χρόνο του ως ball boy. Ήταν όμορφα, διασκεδαστικά, κάτι που δε συμβαίνει συχνά σε Grand Slams. Περιμέναμε περίπου 10 λεπτά να κοπάσει η βροχή, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνω ένα νέο φίλο", είπε χαμογελώντας ο Djokovic.

"Δέχτηκε να καθίσει μαζί μου, κάτι που ομολογώ πως δεν περίμενα, αλλά το έκανε. Είναι ένα αγόρι με αυθορμητισμό και ελπίζω να τον δω ξανά στον επόμενο αγώνα μου", συμπλήρωσε ο Nole.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας του, ο Σέρβος επιβλήθηκε εύκολα του Joao Sousa με 6-1, 6-2, 6-4. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Jeremy Chardy και όπως επεσήμανε και ο ίδιος θα πρέπει να είναι προσεκτικός.

"Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Roger Federer στη Ρώμη και είμαι σίγουρος ότι αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρα για να παίξει το καλύτερό του τένις. Όμως περίμενα πολύ καιρό αυτό το τουρνουά. Είμαι σε καλή φόρμα και ελπίζω ότι θα το εκμεταλλευτώ απέναντι στον Chardy."

Δείτε τις στιγμές που έζησε ο τυχερός νεαρός πλάι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες της εποχής μας:

Σχόλια