Τα "φρέσκα" Ποτάμια ...."νωρίς" καίγονται

Από το ertopen.com
Μεγάλη πέραση φαίνεται να έχει στις φετινές εκλογές ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα. ΝΔ και Ποτάμι «στρέφουν» το βλέμμα τους δυτικά και αναμένουν την αμέριστη βοήθεια του θείου Σαμ.

Η πρώτη χρησιμοποιεί τον Ομπάμα στο προεκλογικό της σποτάκι, κόβοντας και ράβοντας στα μέτρα της τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου. Με το μαγικό τρυκ της γνωστής «μονταζιέρας» ο Ομπάμα εμφανίζεται να δηλώνει αισιόδοξος πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει πια «να βλέπουν φως στο τέλος του τούνελ», ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε περιοριστεί να δηλώσει διπλωματικά «και πιστεύω πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις σκληρές ενέργειες που απαιτούνται, και φυσικά πως επιθυμεί να διασφαλίσει πως οι Έλληνες θα δουν το φως στην άκρη του τούνελ». Τη συνέχεια την ξέρουμε: Με ανακοίνωση της η Αεμερικανική Πρεσβεία ανάγκασε τη ΝΔ σε άτακτη υποχώρηση και απόσυρηση του σποτ.

Το Ποτάμι δεν χρησιμοποίησε καν τα λόγια του Αμερικανού Προέδρου, για τις ιδέες του βέβαια ούτε λόγος. Απλά επειδή χρειάστηκε ένα ...φρεσκάρισμα ο «φρέσκος» αέρας που κομίζει «δανείστηκε» το προεκλογικό σποτάκι του Ομπάμα για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2012. Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη αλλά τελικά και ολωσδιόλου επιφανειακή.

Δείτε τα, απολαύστε τα και τα σχόλια δικά σας:

Η πρώτη της φορά

Lena Dunham: Your First Time

Σχόλια