Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη! 2014

© Γιάννης Γιαννακόπουλος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, στις 13 Μαΐου 2014, στο Γκάζι, η συναυλία με σύνθημα «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη», όπου διοργάνωσαν η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και το ελληνικό συγκρότημα «ΕnCardia», με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 «Στο Κόκκινο» για τη στήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, καθώς εκατοντάδες πολιτών παρευρέθηκαν στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων προσφέροντας γάλα και φάρμακα. Το φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα καλύψει άμεσα σημαντικές ελλείψεις των Ανοιχτών Πολυιατρείων των Γιατρών του Κόσμου, καθώς επίσης το γάλα και οι παιδικές τροφές που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν από τους Γιατρούς του Κόσμου σε άπορες οικογένειες.

© Γιάννης Γιαννακόπουλος

Οι Γιατροί του Κόσμου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, τις Θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού που είχαν την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης καθώς και την σημαντική υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 «Στο Κόκκινο». Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στο συγκρότημα EnCardia για τη συμμετοχή τους καθώς και για την φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα, του Κώστα Θωμαϊδη, του Ηλία Λογοθέτη και των μουσικών συνόλων των θεραπευτικών κοινοτήτων του «ΚΕΘΕΑ» που απογείωσαν τη βραδιά με το ταλέντο τους.

© Γιάννης Γιαννακόπουλος

Τέλος, οι ΓτΚ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης και μετέφερε το μήνυμα ελπίδας στους συνανθρώπους μας, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές της Οργάνωσης που για ακόμα μια φορά υποστήριξαν τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με συνέπεια, κέφι και ενθουσιασμό.
 
© Γιάννης Γιαννακόπουλος

Σχόλια