ΝΙΤRO-γλυκερίνη στο Πρωινό mou

photo: nocomment.gr
Από το protagon.gr / Η ατζέντα της Γιούλας Ράπτη
Μood of the day, αλλά και mood of the night, προσεχώς, o Μister lifestyle, Πέτρος Κωστόπουλος, στο Μέγκα mou. To κανάλι διάλεξε τον άνθρωπο που θα ξυπνάει, θα μαγειρεύει, θα στολίζει και θα νοικοκυρεύει, στην πρωινή ζώνη. Αλλά επειδή ίσως αυτό να είναι λίγο για έναν Πέτρο Κωστόπουλο, θα του δώσει και μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, που είναι πιο κοντά στο (παλιό έστω) image του. Το Σαββατοκύριακο ο κάποτε επιτυχημένος και τώρα απλός παρουσιαστής, θα ξεκουράζεται. Πάλι καλά!

ΝΙΤΡΟ-γλυκερίνη* στον καφέ μας: Δίπλα του θα στέκεται, λένε, η γλυκερινούχα Ευγενία Μανωλίδου, με όλες τις ιδιότητές της φαντάζομαι: τηλεπαρουσιάστρια, μαέστρος, σύζυγος Άδωνη Γεωργιάδη. Το ντουέτο, όπως όλα τα πρωινά τηλεοπτικά ζευγάρια, θα πρέπει μες στην καλή χαρά, με γελάκια και αστειάκια και πλακίτσες, να κάνουν τους τηλεθεατές να ξεκινήσουν ευχάριστα τη μέρα. Εύκολο; Αμέ, άμα δεν έχεις τσίπα, όλα εύκολα είναι! 

Ο βασιλιάς της Ιmako, εκτός από αυτοδημιούργητος φυσικά, υπήρξε και ΠΑΣΟΚ τη στιγμή που έπρεπε, αλλά και εφευρέτης ενός στυλ ζωής, που θύμιζε την «πείνα» επαρχιώτη να κάνει λεφτά, να πάει με μοντέλα και να είναι πρώτο τραπέζι πίστα. Υπήρξε ο απόλυτα πετυχημένος δημιουργός ενός εκδοτικού φαινομένου (Κλικ, μετέπειτα Nitro, down town, κ.λπ.) που εκμαύλισε μια γενιά νέων παιδιών ότι δημοσιογραφία είναι να κρατάν τα σύνεργα του μακιγιάζ των σταρ και να δηλώνουν κι αυτά «wanna be Κωστόπουλοι». Και που διαπαιδαγώγησε κάνα δυο γενιές αναγνωστών ότι life είναι μόνο το style. 

Νεόπτωχος! Με την κατάρρευση της αυτοκρατορίας Κωστόπουλου, ο ίδιος από νεόπλουτος εμφανίσθηκε ως νεόπτωχος να αναζητάει σε (επίσης) χρεοκοπημένα κανάλια, μια νέα αρχή! Θα τη βρει την άκρη και τις άκρες, δεν ανησυχώ... Ανησυχώ για τους πρώην εργαζόμενους και συνεργάτες, που έμειναν άνεργοι με τον πιο βίαιο τρόπο (δικαστικοί κλητήρες τους πήραν τα γραφεία και τα προσωπικά είδη) που πετάχτηκαν στον δρόμο και που μάλλον δεν θα πάρουν ποτέ τα χρωστούμενα. Και που θα παρακολουθούν στο Μέγκα τον πρώην εκδότη τους να δίνει συνταγές για χαρούμενο πρωινό ξύπνημα! 

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, ήταν το σύνθημα ενός από τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου. Αλήθεια είναι: ένα ΚΛΙΚ χωρίζει τη ζωή από το θάνατο, αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται ότι η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι.

Σχόλια