Είναι αργά για δάκρυα, Όλγα

Από το pitsirikos.net
Έκλαψε η Όλγα Τρέμη μετά την προβολή ρεπορτάζ για το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, όπου μητέρες είναι αναγκασμένες να αφήνουν τα παιδιά τους από την Δευτέρα ως την Παρασκευή, ώστε να έχουν στέγη και φαγητό. Η Όλγα Τρέμη πρέπει να κλάψει κι άλλο. Και να πονέσει. Αφόρητα. 

Δεν με πείθουν τα δάκρυα της Όλγας Τρέμη για τα παιδιά.

Όπως δεν με πείθει η Όλγα Τρέμη τρία χρόνια τώρα που στηρίζει με τον πιο κυνικό και ξεδιάντροπο τρόπο τις πιο άθλιες πολιτικές, τους πιο άθλιους πολιτικούς και τα πιο άθλια αφεντικά της.

Πού ζει η Όλγα Τρέμη; Σε ποιον πλανήτη; Τώρα ανακάλυψε τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία;

Στο ίδρυμα που είμαι εθελοντής, έκοψαν τα κονδύλια για την διατροφή των παιδιών στο μισό.

Απέλυσαν προσωπικό. Ανάμεσά τους και κάποιες από τις κυρίες που φρόντιζαν τα παιδιά στα «σπίτια» του ιδρύματος. Ελλείψει προσωπικού, τα «σπίτια» μειώθηκαν και τα παιδιά ζουν πια όλα μαζί. Μικρά και έφηβοι. Ωραία φάση.

Επίσης, είναι πολύ ωραίο να επισκέπτεσαι παιδιά που έχουν κάνει εγχείρηση στο Παίδων της Πεντέλης και να είναι μόνα τους. Σκέψου να είσαι παιδί, να κάνεις μια πολύ βαριά εγχείρηση και να μην είναι κάποιος πλάι σου. Προσπάθησε να το σκεφτείς.

Φέρτε μου μια κάμερα να κλάψω για τα παιδιά. Να βάλω και τα καλά μου, να βαφτώ, να βγω ωραίος.

Η Όλγα Τρέμη νόμιζε μέχρι χτες πως τα παιδιά είναι ντεκόρ στις φιλανθρωπίες της ζάπλουτης συζύγου του ζάπλουτου αφεντικού της.

Τώρα που τα Μνημόνια που η ίδια και η φρικαλέα παρέα της στήριξαν λυσσασμένα καταρρέουν, τώρα που τα αφεντικά της μάλλον θα την αντικαταστήσουν με κάποιο πιο φρέσκο -αλλά εξίσου πρόθυμο- κρέας, η Όλγα ανακάλυψε πως υπάρχουν παιδιά και οικογένειες που υποφέρουν.

Η Όλγα θέλει τώρα να χτίσει ανθρώπινο προφίλ.

Η Όλγα δεν είναι ευαίσθητη.

Ή Όλγα φοβάται. Δικαιολογημένα.

Σχόλια