Της στιγμής / Παραδείγματα

Άκουγα χθες το πρωί real fm, στα πλαίσια της προβολής της εφημερίδας, ο δημοσιογράφος που περιέγραφε όσα περιέχει η εφημερίδα, μεταξύ όλων (για σχεδόν όλους) των προσφορών αναφέρθηκε στα δύο cd Οικονομόπουλου και Ρέμου. Ακούστε πληροφορία, ο Οικονομόπουλος σκίζει κυρίως στους 25άρηδες και ο Ρέμος στους 40άρηδες.



Δεν έχει σημασία και δεν θέλω να πω την γνώμη μου για το περιεχόμενο της ''δουλειάς'' των δύο. Το μόνο που σκέφτηκα είναι, αν στον ορισμό των δύο αυτών πιο παραγωγικών ομάδων, σ' όλα τα επίπεδα, σκίζει ο Οικονομόπουλος και ο Ρέμος, μην το ψάχνουμε ιδιαίτερα γιατί μας ξεσκίζουν οι καταστάσεις και έχουμε την κατάντια της κοινωνίας μας με όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Παραδείγματα ανάλογα υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρα για να κατανοήσουμε πόσο στραβά ήταν και συνεχίζουν να 'ναι τα πράγματα.


Οι πλειοψηφίες δίνουν τα αποτελέσματα και εφαρμόζουν πολιτικές, στάσεις και δημιουργούν τις συνθήκες που (δεν) ζούμε ουσιαστικά. Η real κάνει την δουλειά της, όλοι οι άλλοι είναι το θέμα τι κάνουμε;

Οικονομόπουλος και Ρέμος λοιπόν. Από το άρτον και θεάματα του χθες έχουμε πάει στο σχεδόν άρτον και ψευτοθεάματα του τώρα, απ' όποιους προς όλους.

Διαβάστε ακόμα Μείγμα Real Fm

β.ψ.

Σχόλια